Szekeres Viktor

Kezdődik Az időutazó felesége forgatása

Forog az HBO időutazós sorozata.

Még 2018-ban írtuk meg, hogy az HBO azonnal teljes évados berendelést adott Steven Moffat új sorozattervének - a Sherlock készítője és a Doctor Who több szezonjának showrunnerje Audrey Niffenegger regényéből, Az időutazó feleségéből (The Time Traveler's Wife) tervezett akkor tévés adaptációt készíteni szerializált formában. Nos, hosszú szülésről lehetett szó, mert csak most kezdődhet el a forgatás. (A történetet sokan a 2009-es mozifilmből ismerhetik, melynek Eric Bana és Rachel McAdams volt a főszereplője.)

Ma derült ki ugyanis, hogy mind a hat epizódot David Nutter fogja rendezni, az pedig már korábban hivatalossá vált, hogy a kiemelt szereplők között Rose Leslie, Theo James, Desmin Borges és Natasha Lopez lesz ott. A forgatás helyszíne New York City, és ha minden jól alakul, még ősszel sor kerülhet a bemutatóra.

A leendő sorozat alapjául szolgáló könyv természetesen magyarul is megjelent, íme a hivatalos fülszövege azoknak, akiket érdekel a történet: "Amikor először találkoztak, Clare hatéves volt, és Henry harminc. Amikor összeházasodtak, Clare huszonkettő, és Henry még mindig harminc. Henry idő-eltolódási rendellenességgel született. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát, meztelenül, védtelenül. Sohasem tudja, mikor történik meg újra, sohasem tudja, hol köt ki legközelebb. Az időutazó felesége a világirodalom egyik legkülönösebb szerelmi története. Clare és Henry felváltva meséli el történetüket. Rajongva szeretik egymást, megpróbálnak normális családi életet élni: biztos állás, barátok, gyerekek. Mindezt olyasmi fenyegeti, amit sem megakadályozni, sem irányítani nem képesek, történetük ettől olyan megrendítő és felejthetetlen."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!