Szekeres Viktor

Leleplező lesifotók a Zsivány Egyes-tévésorozatról

Forog az új Star Wars-széria.

Már javában forgatják a Rogue One, azaz a Zsivány Egyes előzménysorozatának számító Andort, mely valamikor jövőre kerülhet bemutatásra a Disney+-on. Ezt bizonyíték a nemrég a netre felkerült lesifotók is a munkálatokról, melyen nem csak a statisztériát és a díszleteket látni, hanem magát a címszereplőt, Diego Lunát is. A képet forrása a StreetRogue Photography és a MakingStarWars.Net.


A Zsivány Egyesből megismert Cassian Andor előzménysorozatából behatóbban is megismerhetjük a karakter történetét. A sorozatnak Stephen Schiff lesz a showrunnerje, de a platform készítőnek megszerezte azt a Tony Gilroyt, aki korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett. Eredetileg úgy volt, hogy és ő amellett, hogy megírja a pilotepizódot, rendezőként is közreműködik majd, de végül a vírus keresztülhúzta a számításait, s így, bár továbbra is vezényel a sorozat fölött, a rendezési lehetőséget Toby Haynes kapta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Nyilván minden az írókon múlik. De az írókon múlt az is, hogy a Rogue One-ban annyira érdektelen volt a karakter, hogy ezért kérdezi mindenki, hogy miért pont róla készül előzménysorozat. Persze lehet érdekes, jó karakterből is szar filmet csinálni, lásd Solo...
  • Zombee #6
    Nem-e?


    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2021.05.11. 20:52:03
  • Cyberdog #4
    Érdekes, meg izgalmas... Vagy nem.
    Elég nagy az az univerzum és elég idős is, hogy ne csak mindig ugyanazt a 50-60 évet meséljék újra és újra. Kreatív írók is dolgoznak a Disney-nek. Úgyhogy el lehetne most már kezdeni kreatívkodni.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.05.11. 16:26:08
  • zetortraktor #3
    Mert találtak a karakternek egy történetet, ami érdekes és izgalmas és szeretnék elmesélni, ezáltal is bővítve az univerzumot, valamint a mitológiát?

    Vagy az a probléma, hogy készül egy sorozat, ami nem érdekel téged? Nagy dolog, lépj tovább, megnézi az, aki érdeklődik.

  • Angel5 #2
    de most tényleg ennek minek előzmény sorozat????????????
  • Csaba161 #1
    Azért ilyen furgont egyetlen Star Wars részben sem láttam...