Leleplező lesifotók a Zsivány Egyes-tévésorozatról

Forog az új Star Wars-széria.

Már javában forgatják a Rogue One, azaz a Zsivány Egyes előzménysorozatának számító Andort, mely valamikor jövőre kerülhet bemutatásra a Disney+-on. Ezt bizonyíték a nemrég a netre felkerült lesifotók is a munkálatokról, melyen nem csak a statisztériát és a díszleteket látni, hanem magát a címszereplőt, Diego Lunát is. A képet forrása a StreetRogue Photography és a MakingStarWars.Net.


A Zsivány Egyesből megismert Cassian Andor előzménysorozatából behatóbban is megismerhetjük a karakter történetét. A sorozatnak Stephen Schiff lesz a showrunnerje, de a platform készítőnek megszerezte azt a Tony Gilroyt, aki korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett. Eredetileg úgy volt, hogy és ő amellett, hogy megírja a pilotepizódot, rendezőként is közreműködik majd, de végül a vírus keresztülhúzta a számításait, s így, bár továbbra is vezényel a sorozat fölött, a rendezési lehetőséget Toby Haynes kapta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #7
  Nyilván minden az írókon múlik. De az írókon múlt az is, hogy a Rogue One-ban annyira érdektelen volt a karakter, hogy ezért kérdezi mindenki, hogy miért pont róla készül előzménysorozat. Persze lehet érdekes, jó karakterből is szar filmet csinálni, lásd Solo...
 • Zombee #6
  Nem-e?


  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2021.05.11. 20:52:03
 • Ender Wiggin #5
  A diszni-korszak egyetlen SW filmje sem érdekes meg izgalmas (az egyetlen, amit izgalomnak lehet nevezni, hogy éppen az adott sztoriban, hogy szarnak egy régi karakter fejére). Miért épp most hoznának össze valamit? KK kijelentette, hogy nincs semmilyen forrásmunka, tehát most majd ŐK írnak új történeteket. Igaz, hogy 100+ regény, képregény született az elmúlt 40 évben, de a lényeg, hogy NINCS... És így született meg GEODE, a kővé vált kula is.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.05.11. 17:07:10
 • Cyberdog #4
  Érdekes, meg izgalmas... Vagy nem.
  Elég nagy az az univerzum és elég idős is, hogy ne csak mindig ugyanazt a 50-60 évet meséljék újra és újra. Kreatív írók is dolgoznak a Disney-nek. Úgyhogy el lehetne most már kezdeni kreatívkodni.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.05.11. 16:26:08
 • zetortraktor #3
  Mert találtak a karakternek egy történetet, ami érdekes és izgalmas és szeretnék elmesélni, ezáltal is bővítve az univerzumot, valamint a mitológiát?

  Vagy az a probléma, hogy készül egy sorozat, ami nem érdekel téged? Nagy dolog, lépj tovább, megnézi az, aki érdeklődik.

 • Angel5 #2
  de most tényleg ennek minek előzmény sorozat????????????
 • Csaba161 #1
  Azért ilyen furgont egyetlen Star Wars részben sem láttam...