Szekeres Viktor

Tom Cruise menőzik a Mission: Impossible 7 új jelenetképén

Nemsokára itt az MI7 első előzetese.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most az Empire, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé. A fenti fotó a Mission: Impossible 7-ből származik.

A tévésorozat mozifilmes rebootja manapság már a James Bond nyomdokaiban jár, ráadásul úgy, hogy eddig mindig ugyanaz alakította a főhőst, Ethan Huntot, érdekes lesz látni, hogy Tom Cruise-tól ki fogja idővel átvenni a stafétát. Most azonban még az egykori ügyeletes szívtipró a főszereplő, és a nyolcadik részben is ő fog visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Az egyik szerint nem menő idősebbnek lenni, a másik szerint ciki(?), ha kaszkadőröznek?:) Ó, gyermekeim...Az megvan, hogy a kaszkadőrözés nem azért van, mert valaki nem akar egy lövés után sajátmaga a földre zuhanni, hanem azért, mert nem engedik nekik? Cruise producerként és hatalmasságként sok mindent megtehet. Neki elég mély a zsebe ahhoz, hogy biztosításokat fizessen, és egy félresikerült kunszt után le lehessen állítani hónapokra egy produkciót csak azért, mert menőzni akart.
  • Kaslerka #2
    Egyelőre van mire, mert a 20-onéves színészek is csak kaszkadőröznek...
  • Lapajka #1
    120 évesen még hová menőzik a tata..?