Újabb két közönségkedvenc sorozat folytatását jelentették be

A CW újabb két sorozatát folytatja.

Az amerikai CW csatorna február elején bejelentette, hogy egy tucat sorozata (Walker, Batwoman, Nancy Drew, Roswell, New Mexico, In The Dark, All American, Charmed, Legacies, Dynasty, Riverdale, Legends of Tomorrow, The Flash) folytatódni fog, most pedig két újabbnak adták meg a zöld utat: a Kung Funak és a Stargirlnek.

A képregény-adaptáció esetében inkább az meglepő, hogy csak most került sor a berendelésre, mert nem sok minden változhatott a széria kapcsán február és május között, hiszen csak nyáron kerül adásba a második évad. Míg a Kung Fu esetében csak az a meglepetés, hogy mindössze most jelentették be a második szezont, hiszen a Walkerrel együtt a csatorna legnézettebbjének számít, más CW-sorozat legújabb új epizódja nem teljesített egymillió néző fölött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A Kung Fu IMDB 4.9, Rotten 49%, Meta 5.9, és csökkenő nézőszám.
    A Stargirl egy fokkal jobb, de azért annak a pontszámai sem arra utalnak, hogy "közönségkedvenc". A megújított sorozataik többsége nagyon alacsony értékelésekkel és nézettséggel megy. Utóbbi tény persze relatív, mert maga a csatorna egy kis fos rétegszolgáltató.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.05.05. 20:36:33