Szekeres Viktor

18+++: Brutális csapda a Fűrész 9 netre kikerült nyitójelenetében

Így kezdődik a Spiral.

A Lionsgate a lenti videóval nyomta meg még egyszer utoljára a premier előtti napokban a Spiral című Fűrész-filmet, ezzel ismét elővéve az egyik leghatékonyabb marketinges eszközt, amivel legjobban lehet beetetni a nézőket. A videó ugyanis a film kezdőjelenetét, első 3,5 percét tartalmazza, mely láttán biztosan lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy ezt látniuk kell annak ellenére, hogy egyébként nem tervezték. (Természetesen egy elég brutális csapdát prezentálnak.)


A film amellett, hogy a folytatások rajongóinak, illetve a Fűrész-fanatikusoknak is szól, természetesen az új nézőket is meg fogja szólítani, akik egy új és eredeti sztorira vágynak, hiszen mindenféle előismeret nélkül nézhető lesz a Spiral, aminek Chris Rock a főszereplője és mellette még Samuel L. Jackson is komoly szerepet fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #4
    Vicces amúgy, hogy a sok fotel-csáknorisz... ábrándozik ilyen filmek közben, hogy ő hogy jutna ki, hogy ÖÖÖ hogyan oldaná meg... elfeledve hogy a valóságban (még jó hogy fikció az egész beteg hülyeség), CSAK EGY ÉLETED VAN BASZKI... egyszer próbálkozhatsz, ha elcseszed, kifingasz... Képzelgi a fotelhős, hogy ő jobb ő több, ő biztos hogy megoldaná... én meg mondom a frankót: 100-ból 99 ilyen majomnak NULLA azaz zéró esélye volna ilyet megoldani... és annak az egynek is többnyire inkább a vakmázli, mint az különlegessége segítene....
  • Macropus Rufus #3
    Ha a srácot elbírja a lánc, akkor miért nem mászik felfelé, ha már a kezét kiszabadította? :o mert a fix, hogy ha valaki ilyen helyzetben kiszabadítja a kezét, akkor a következő nem az lesz, hogy lerágja a nyelvét. Láncrángatás meg ilyesmi... nem nyelv lerágás.

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.05.13. 13:05:52
  • Angel5 #1
    el is nyomta az összes poént benne , az előzetes alapján nekem amúgy sem jön be.