Szekeres Viktor

18+: Jason Statham új filmje elég meredek előzetest kapott

Keménynek tűnik a Wrath of Man.

Nemrég már láthattuk már a Wrath of Man előzetesét, és most egy újabb trailer érkezett a Jason Statham főszereplésével készített Guy Ritchie-filmhez, melyet jóval korhatárosabbra lőttek be. A film alapvetően egy bosszúsztori, aminek hűvös és rejtélyes főhőse egy pénzszállító vállalkozásnak dolgozik, s minden héten több millió dollárt mozgat Los Angelesben.


Jason Stathamnek ez volt a negyedik munkája Guy Ritchie-vel. Utóbbi akár az angol színész felfedezőjének is mondható, hiszen Statham a mozis pályafutását az ő filmjeiben kezdte, a minden idők legjobbjai közé tartozó A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőben, a Blöffben, valamint a Revolverben. Sőt, azóta a Five Eyest is együtt készíthették el, de ezt a filmet csak jövőre láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #3
  Nem dumálni kell, hanem csinálni. A nem nézést. Ha ennyire unsz évi 1-2 filmet, akkor, szívem, ne nézd őket.

  Nem mellesleg, az mindig ciki, amikor nincs valaki képben. Ha nem számoljuk a közös filmjüket, a Hobbs és Shaw-t, ami, még ha nem is az, de legyen egysíkú és egykaptafa (gondolom megnézted, LOL), akkor Statham annyira unalmas, hogy az elmúlt 4 évben 1 filmje volt, egy cápás, szóval minden bizonnyal ez idő alatt rongyosra néztél egy csomó Statham-filmet, ha meguntad őket. És Rock legutóbbi filmjei: Családi bunyó, Jumanji 3 - és most jön a Dzsungeltúra, 3 családi cucc, és ami még jön tőle, a Black Adam és a Red Notice, azok is más kategóriát képviselnek.
 • IMYke2.0.0.0 #2
  Szerencsére, évente több tízezer film jelenik meg a Földön. Van miből válogatni - feliratosan is.
 • Lapajka #1
  Nagyon unom már Statham és Rock agyatlan, egysíkú, egykaptafa akciófilmeket... legyenek bármily látványos cgi orgiával is teletömve...