Már fejlesztik az Amerika kapitány 4-et

Lesz új Captain America-film.

Alig pár órával azt követően, hogy véget ért a Disney+ sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier, a Deadline arról számolt be, hogy a sorozat készítője, Malcolm Spellman, valamint Dalan Musson már el is kezdett dolgozni egy negyedik Captain America-filmen. A források azt nem erősítették meg, hogy a tervezett film az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson karakterére koncentrálna, és hogy az ugyancsak tervbe vett, bár még közel sem akkora elánnal fejlesztett Chris Evans-féle Amerika kapitány teljesen különálló projekt - pár hónapja derült ki, hogy a Marvel Studios szeretne újabb több filmre szóló szerződést kötni a színésszel.

A nagy kérdés az, hogy ha elkészül a Sam Wilsonos Amerika kapitány, hogy az moziba meri-e küldeni a Disney, vagy megelégszik-e a Disney+-szal. Az előző epizódok, a 2011-es Captain America: The First Avenger, a 2014-es Captain America: The Winter Soldier, illetve a 2016-os Captain America: Civil War összesen 2,2 milliárd dollár bevételt generáltak a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  Még a 107 centis is veri a mozit, mert nincs szinkron, csámocsogás/szürcsölés, fingszag, huzat, beszéd/röhögés, telefoncsörgés, arconköhögés stb.
 • Zombee #2
  Azért a 130 centis tévé nem annyira van párban még a mozivászonnal. Meg a mozi nem csak annyi, hogy megnézel egy filmet, azt nyilván otthon is lehet, sok film nem is érdemelne többet. Viszont az egy programlehetőség, össze lehet kötni mással is.
  Nem hinném, hogy egy újabb Amerika Kapitány vagy Bosszúállók film több bevételt hozna a Disney saját csatornáján, mint moziban.
 • takysoft #1
  "moziba meri-e küldeni a Disney"
  Hát jó lenne tudni, hogy a mai világban mennyire releváns még ez a kérdés ugye...

  Nem szeretném temetni a mozikat, de a Netflix óta tudjuk, hogy a masszívan AAA filmek is vissza tudják már hozni magukat streamelve is.

  Nyilván egy mozis bemutató tud dobni a dolgokon, de a covid tenger közepén nagyon vadászni kell a lehetséges nyitóhétvégéket. És nem tudni, hogy mennyiben fog ez változni oltottság után.

  Mondom, nem akarom temetni a mozit. De amióta potom pénzért szórnak 130 centis tévéket soundbarokkal, azóta egybe kevesebb oka van az embernek moziba járni.
  És ez a tendencia már évek óta tart. (ld: Netflix)
  A covid meg adott az egésznek egy lendületet, ahogy a home office-nak is.

  Érdekel lesz látni, hogy reagálnak a mozik maguk erre a helyzetre. Kishazánkban például kellemetlen látni, hogy a mozik egyre drágulnak, mégis egyre több a reklám a filmek előtt. És most tartok tőle, még inkább drágulni fognak, hisz alig volt bevétel...

  Én szurkolok a moziknak. :)
  De nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ha a film nem kerül moziba, az feltétlenül gyávaság vagy a film minőségének csökkenése lenne.