Szekeres Viktor

Folytatódik a római korban játszódó HBO-s sorozat

Második évadot kapott a Romulus.

A jelek szerint elég sikeres volt a Sky Italia tavalyi, archaikus latin nyelven forgatott sorozata, a Romulus, melyet itthon az HBO-n lehetett látni, ugyanis a csatorna bekérte a készítőktől a széria második szezonját, ami jó eséllyel 2022-ben kerülhet majd képernyőre. Azt még nem tudni, hogy pontosan mennyi epizódra szól a berendelés.

Az HBO-s hivatalos leírás a sorozatról a következő: "Az i.e. 8. században, a Tiberis folyó partja mentén kialakult primitív és brutális világban az emberek sorsát a természet és az istenek döntik el. Az archaikus nyelven folytatott széria ennek a világnak a története, amelyet három ember – Iemos, Wiros és a Vesta-szűz Ilia – szemszögéből láthatunk. Miközben ezek a férfiak és nők megtanulják, hogyan alakítsák saját sorsukat, egy kegyetlen és védelmező nőstény alak egy új társadalom kialakulásához vezet, megalapozva az egyik legnagyobb birodalmat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #4
    Talán a korszak és a téma. Meg a zene.
  • Botond #3
    Igen, volt benne vmi nézhető, én se tudnám megmondani mi.
  • AnuluWork #2
    Nagyon gáz ez a sorozat sok mindenben, nagyon elcsavarták a történetet olyan irányba, ami már kínszenvedés volt, kicsit Honfoglalás feelingje van a Barbarians után, de valahogy nézhető volt. Jók az olasz sorozatok!