Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Mortal Kombat-film első nagy akciójelenete. Teljes egészében

Így kezdődik az új Mortal Kombat.

Miközben továbbra is hallani azok állandó panaszait, akik minden egyes reboot, remake vagy folytatás ellen szót emelnek, az amerikai stúdiók folyamatosan készítik a már meglévő IP-k alapján a filmjeiket, hiszen nem meglepő módon ezek az igazán sikeresek, és nem az eredeti alkotás. A Mortal Kombat című játékból már korábban is készült mozifilm, csak lakossági forgalmazásban megjelent film, websorozat, tévésorozat és animáció is, most pedig itt az új mozis premier.


Amit a Warner és az HBO Max (amelyen Amerikában sor kerül az otthoni premierre - a film 30 napon át lesz elérhető a szolgáltató kínálatában) a fenti videóval nyomott meg a premier előtti napokban. Ismét elővételre került ugyanis az egyik leghatékonyabb marketinges eszköz, amivel legjobban lehet beetetni a nézőket. A fenti anyag a film kezdőjelenetét, első 7 percét tartalazza, mely láttán biztosan lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy ezt látniuk kell annak ellenére, hogy egyébként nem tervezték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Oliwaw #10
  Terry Pratchett minden mennyiségben (néha Rejtő-i érzésem támadt modernebb kivitelben)
 • Lapajka #9
  Komolyabbra vették jóval, mint a legelső, bombajó, bombasikeres (pedig B kategóriás, mert nem vártak tőle sokat... amit kb 1000-szeresen teljesített túl) rész. Nagyon fontos volt ott a jó zene, a zseniális rendezés, kameramunka, Lambert, aki elvitte az egészet színészileg a hátán... minden pont klappolt és nagy film lett... a többi rész meg sem közelítette... és nem csak azért mert a Lambert kiszállt... idétlen bugyuta amatőr gagyi volt az egész, a verekedések tűrhetők voltak, de attól sem kellet hasra esni azért... Most végre újra gondolták (mert aztán a tv-sorozattal még adtak sajnos a brand-nak egy jó kakipofont... (pedig ráadásul abban már szinte csak harcművészek "játszottak"), de bugyuta sefülesefarka zagyva sztoriban biztos hogy világbajnok... A játékok viszont az utóbbi 10 éven emelik a tétet, és már olyan game movie sorozat van, hogy lassan nagyobb élményt ad, mint az eredeti filmek... itt volt az ideje, hogy nagyfilmben is reboot-olják, csak félek el is cseszik, már ez az "akció jelenet" is elég vontatott és idegesítő, hogy a szuper nagymester előbb "hagyja" a családját kiirtani, aztán viszont lever egy hadsereget egyedül... míg egy farönkön ülve várja a főgonosz (esetleg nem kellett volna segítenie a csapatnak és nem feláldoznia őket semmiért?), mert persze hősünk borzalmas profi, csak valahogy a finom szenzorai gyengék, hogy semmit nem vett észre a bajból és lekéste a megmentést... nyilván úgyis mindketten meghalnak (márnint Sub-Zero és Scorpion.... ezt most előre, nem spoiler jelleggel írom, mivel a fan-ok úgyis tudják... és lényegében szellem harcosok, vagy nem tudom zombi, túlvilági megidézett harcosok lesznek a Mortal Kombat-ra és éppen ezzel el is vérzik a sztori, mert mit tudna tenni egy halhatatlan harcos ellen egy halandó ugyebár... bár hát azért elég kemény gyerekek vannak ugyebár, Raiden szárnyai alatt (aki meg egy isten ugyebár)... és itt mindenkinek a halandók közt is van szuperereje... kedvencem, mikor Liu Kang sárkánnyá változik (csak akkor miért nem marad úgy? Nem lenne könnyebb úgy harcolnia? Ja tudom, rövidszkill... XD) Szóval garantált hogy infantilis zagyvaság lesz ez is, ettől még lehet jó film, mert ha jól van megrendezve, jól játszanak a szereplők, jók a harcok, jó a zene, akkor betudjuk egy szórakoztató egyszernézős harcművész mesének a sok közül... de megismétlődhet az első film Wow effektusa is akár, amibe azért jelentősen beszámított az újdonság ereje... a játék még igencsak gyengén nézett ki (bár a maga idejében nagyonis jó játék volt, sőt jobb is, mint a maiak, amiben lődőző Rambótól kezdve minden marhaság van... anno legalább el lehetett mondani, hogy úgy-ahogy, de harcművész játék, amit az utóbbi 10 évben már nemigazán... bár a robotok is már megjelentek ugyebár elég hamar sajnos, amit nem kellett volna...), gyerekeknek biztos hogy nagyon jó lesz... (már ha nézhetik, mert ha belezéssel telerakják, akkor 18 pluszos lesz, ami nagy öngól) a többit meglátjuk...
  Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.04.22. 21:02:18
 • nemadomeganevem #8
  Én se nézek olyan filmeket amiket tudom hogy nem fog tetszeni. "Szürke ötven árnyalat,Magic Mike XXL". De nem is kezdem el kritizálni miközben meg se nézem, vagy ami itt többször elő fordul, tudja hogy nem fog neki tetszeni és úgy kezdi el nézni, majd levonja végső konzekvenciát, ez a film sz.r. És persze lesznek majd érvei amiket szépen felsorakoztat, ha valamilyen intelligencia esetleg szorul bele, de a legtöbbször én is azt látom hogy sírnak hogy ez a film milyen sz.r volt
 • nemadomeganevem #7
  Megnéztem az imdb és a Rotten Tomatoes, ott nem rossz a visszajelzés."Egyszerű, olyasvalaki véleményét kell kérni, akit ismersz, ismered, miről hogyan gondolkodik, és mi lehet az alapja annak, amit mond". Talán még ez a leghasználhatóbb, és ésszerűbb nem csak a filmekre úgy állta-lába véve. Van egy pár youtube csatorna akik filmekkel foglalkoznak, érdekes látni pro és kontra érveket hogy egy film miért rossz és egyben jó. Nyilván a végső döntés mindenki maga hozza meg azok alapján amiket addig tapasztalt. Könyveket keresgéltem felmentem moly-oldalra. Na mondom valami humoros fantasy könyvet régen olvastam, keresek valamit, na találtam is elkezdtem olvasni a véleményeket, mind jó véleménnyel volt róla. A feléig jutottam majd be kellet látnom, ezt hiába erőltettem ez a könyv nem nekem lett írva. Majd megnéztem jobban, a véleményeknél majdnem minden hozzá szólást, nők írtak ami nem baj, nem bántásból írom, csak ez is mutatja hogy van amikor ha nem alaposan nézi meg az ember ki vagy kik mondanak véleményt valamiről, járhat úgy hogy az idő amit valamire eltöltesz van hogy csak elvesztegeted.
 • zetortraktor #6
  Igen, értelemszerűen nem az a lényeg, hogy ki szerint 3/10, hanem az, hogy miért az a véleménye, ami. A vélemény rétegeiből azért elég jól leszűrhető, hogy mi jöhet be az embernek. És akkor szinte csak jó, azaz neki tetsző filmet fog látni. Én is ritkán futok bele felejthető filmbe, gyengébe pedig alig. Ezért nézem meglepve azt, hogy vannak, akik folyton szar filmeket néznek. Nem értem, hogy miért.
 • wraithLord #5
  Egyszerű, olyasvalaki véleményét kell kérni, akit ismersz, ismered, miről hogyan gondolkodik, és mi lehet az alapja annak, amit mond.
  Bár mondjuk az is elég, ha láttál már úgy általában filmeket, tehát érted, mikor miről beszél az illető, és ismered annyira az embereket, hogy a mondandójuk alapján el tudod helyezni, hozzád képest hol vannak szubjektív preferencia szempontjából.
  Nem tanácsot, véleményt kell kérni. Vagy hát tanácsot is lehet kérni, csak a vélemény és annak konnotációja dönti el, hogy megfogadod-e vagy nem.
 • zetortraktor #4
  Ha az MK-ról rosszakat írnak, akkor nem nézem meg. Mi értelme lenne?

  Az nyilván nem úgy működik, hogy ha valami film kapcsán a többségi vélemény előtt hajtasz fejet, akkor te is azt fogod vallani. Aki ezt vállalja be, az értelemszerűen kockáztat. Mindig benne van, hogy koppansz. De az benne van akkor is, ha nem hallgatsz senkire, és jóval nagyobb az esély arra, hogy jól döntesz. Aki véleményre hall az több eséllyel fog jól dönteni, mint aki reklámra hallgat. (És a véleményre hallgatásban az is benne van, hogy olyasmit sokkal inkább megnézek, ami a nézők harmada szerint zseniális, a kétharmada szerint meg pocsék, mint olyat, ami mindenki szerint "egyszer nézhető". Utóbbitól kell menekülni.)

  De ez igazából irreleváns, hiszen ha valamiről nem jók a vélemények és nem nézed meg, akkor garantáltan nem fogsz koppanni. Az időd is megmarad és sosem tudod meg, hogy tetszett-e volna a film. Fordítva már csak az esélyeiden javítasz.
 • nemadomeganevem #3
  Hello. A véleményekkel akadnak problémák, mi alapján dönt valaki, hogy mire szán időt és mire nem. Én is bele estem már abba a csapdába hogy megfogadtam mások tanácsát, volt hogy bejött, de volt hogy egy nagyon túlhájpolt film nagyon nem jött be. A film egyébként már fent van több oldalon is , a hozzá szólások amiket én olvastam mindegyike nagyon negativ, akkor ezek szerint nem fogod megnézni? Vagy te mi alapján döntesz?
 • zetortraktor #2
  Azért előbb várok pár napot a véleményekre, hogy érdemes-e időt szánni rá, mert ha nem, akkor jobb dolgokra is fordíthatom az időmet.
 • hawkie22 #1
  Lehetne már péntek. :)