Szekeres Viktor

Oscar-díjas színész szállhat be az új Marvel-tévésorozatba

Újabb infók érkeztek a Secret Invasionről.

Az egyik soron következő Marvel-tévésorozat a Disney+-on a Secret Invasion lesz, amit előző év végén jelentett be a Disney. A széria két főhőse Nick Fury és Talos természetesen Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn alakításáben, ami az alakváltó skrullokra koncentrálna, akik a Földön szivárogtak be minden fontos helyre. Természetesen a klasszikus Titkos invázió képregényes sztori adaptációjáról van szó.

Nemrég az is kiderült, hogy a sorozat főgonosza Kingsley Ben-Adir lesz (sajtóértesülések alapján, hiszen hivatalos megerősítés erről még nem érkezett), tegnap pedig arról számolt be a Deadline megerősített források alapján, hogy az Oscar-díjas Olivia Colman áll tárgyalásban a gyártóval, és ha minden jól megy, akkor aláírhat a szériához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Kik unják? A színész? Neki ez az első Marvelje. A készítő? Neki is az első Marvelje. A rendező: Neki is ez az első. A csatorna? Most kezdtek el tévésorozatokat készíteni, miért unnák? Te? Akkor engedd el. A nézők? Azért nézik, mert nem unják.

    A képregények már 60 vagy 80 éve jelennek meg, mégsem unják őket az emberek. Akik unják, azok már mást csinálnak. Amit lehet, hogy nemsokára megunnak.

    De tényleg, miért a leolvadás? Nekem eszembe nem jutna azon problémázni, hogy "Nem unják már a videójátékokat??????"
  • Frekvency #1
    nem unják már??????????????????????