Szekeres Viktor

Megállíthatatlan a Godzilla Kong ellen

Még mindig az új Godzilla-epizód uralja a mozikat.

Ugyan Amerikában 44,5%-ot csökkent a Godzilla vs. King Kong bevétele hétvégén az első becsült adatok alapján, a film 7,7 millió dollárral így is uralta a mozikat, és zsinórban harmadjára szerezte meg az első helyet. Bár nem is nagyon volt vetélytársa, azt azért érdemes megállapítani, hogy a járványidőszakban alig volt film, melynek a nyitánya elérte volna a 7 millió dollárt odaát.

A film Amerikán kívül még jobban teljesít, hiszen nemzetközileg már 310 millió dollárt folyt be a mozik pénztáraiba, melynek legnagyobb részéért Kína felel, hiszen az ázsiai ország lakosai már 177 millió dollár értéknyi jüant adtak a film megtekintéséért. A legutóbbi hollywoodi film, amely elérte a 400 milliós világbevételt a Bad Boys For Life volt 15 hónapja. A héten már komoly ellenfelet kap Godzilla, hiszen érkezik az amerikai mozikba a Mortal Kombat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Azt tegyük hozzá, hogy éppen amiatt, hogy alig jött film a mozikba az elmúlt egy évben, és még kevesebb látványfilm, így talán érthető, ha erre rámozdult egy kisebb réteg, akinek kedve/lehetősége/bátorsága volt moziba menni. És moziban így is bukás lesz a film, mivel egy 200 milliós produkcióról van szó, ami valószínűleg a marketinggel együtt 300 millió is lehet.