Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Netflixes Resident Evil-sorozat

Ilyen lesz a Végtelen sötétség.

A Netflix kiadta a Resident Evil: Infinite Darkness, azaz A Kaptár: Végtelen sötétség karakterekre koncentráló új előzetesét, melynek köszönhetően az is kiderült, hogy a széria premierjére valamikor júliusban fog sor kerülni. Természetesen a dátum globális, azaz itthon is meg lehet nézni ugyanakkor, amikor például Amerikában.


A film történetéről még mindig nem adott ki a platform részletesebb magyar nyelvű leírást (pedig angol nyelvű már van), most is csak annyi szerepel a videóhoz mellékelt "szinopszisban", hogy "A kaptár világában összefonódnak a horror, az akció és a thriller elemei, ez a vadonatúj, nagyszabású alkotás pedig realisztikus vizuális megjelenéssel kápráztatja el a nézőket." Hogy ez mennyire igaz, azt a fenti képsorok megtekintésével mindenki eldöntheti magának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    A CAPCOM keze is benne van a dologban. Akkor az rossz nem lesz. Az összes anime Biohazard / Resident Evil / Kaptár filmet Ő csinálta. Azok ütősek voltak. Nem úgy mint a MJ féle RE f*s. A 2. rész után elfuserált lett teljesen.