Szekeres Viktor

Beteges erőszakot ígér az új Mortal Kombat-videó

Újabb mozgóképes anyag érkezett az MK rebootjához.

Az új Mortal Kombat-film nem remake lesz, hanem csak a franchise-t próbálják rebootolni vele, és a lenti videó tanúsága szerint a készítők nem fogták vissza magukat, legalábbis ami az ábrázolt erőszakot illeti. Amerikában már jövő héten sor kerül a premierre, de azt még nem tudni, hogy itthon mikor láthatjuk majd a játékadaptációt.


Nem meglepő módon a film Amerikában R-es korhatár-besorolást kapott, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése. Az erről döntést hozó MPAA ilyenkor mindig indokol is, és nem meglepő módon az igen nyomatékosan jelenlévő és véres erőszakot emelik ki, mely a film teljes hosszán átível, akárcsak a szabatos, profán nyelvezet is. E két aspektus mellett még pár "nyersebb utalást" említettek, amivel kontextus nélkül nem nagyon tudunk mit kezdeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    " Mióta kell történet valaminek, hogy siker legyen? "
    hát azért a sikeres filmeknek szokott története is lenni
    és ugye ez a film nem az. Mint ahogy a 95-ös sem volt az, csak a geekenek volt király a film. (pl. nekem). Mert ugye játék adaptáció és azok nem szoktak jól elsülni. De én anno MK-al csapattam szóval nekem bejött.

    A postod alapján máj.18-a környékén átlagosan 7 pontot kapott. Na ma már az összes korosztály nézve a legtöbb pontot a 18 év alattiak adják 6.9. Minden más korosztály 6.5 vagy kevesebbet ad. Átlagosan 6.2 ami már csak 0.4 el több mint a 95-ös 5.8-a....

    Ha a pénzügyi részét nézzük akkor a 95-ös MK ~31,5 milliós kiadásra hozott egy ~40 milliós nyitó hétvégét, addig az MK2021 egy ~50 milliós kiadásra hozott egy 23,3 milliós nyitó hétvégét. Szóval pénzügyileg is rosszul szerepelt.

    Sztem ez a film az 95-ös MK alatt fog megállni mint bevételben mint tetszési indexben.


    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.06.01. 11:25:59
  • zetortraktor #2
    Ez elég nagy ostobaságnak hangzik. Mióta kell történet valaminek, hogy siker legyen? Mármint, hogy a massza, a tömegek megnézzenek egy filmet. T.Ö.R.T.É.N.E.T??? Azért minimálisan illik képben lenni a dolgokkal.

    Ráadásul konkrétan a Mortal Kombattal épp az a baja sokaknak, hogy komolyan veszi magát, hogy van története, és nem csak 5 percenként repkednek a belek a filmben. Ha nem akartak volna sztorit vinni bele, csak egy nyers akcióparádé lett volna, akkor sokkal többen elismernék.

    És még így is elég pozitívan álltak hozzá a nézők. Az IMDB szerint

    10/10 - 12,2%
    9/10 - 4,8%
    8/10 - 12,3%
    7/10 - 22,4%

    Ez a nem semmi! A szavazók fele szerint kifejezetten jó lett a film. És több, mint kétharmada szerint simán jobb, mint a közepes.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.05.18. 16:50:45
  • Macropus Rufus #1
    és ismét beigazolódott, hogy valami sztori azért csak kell egy filmnek. Az nem fogja eladni, hogy egy egész jó játék az alapja és 5 percenként repkednek a belek a filmben. Ez nem elég a sikerhez. Most már ők is tudják. Nem is lesz ebből folytatás...