Szekeres Viktor

Folytatják a Magnumot

Továbbra is sikeres a Magnum rebootja.

A jelek szerint továbbra is elég sikeres az új Magnum ahhoz, hogy folytatódjon, ugyanis az amerikai CBS csatorna bekérte a széria készítőitől a minden bizonnyal 22 részes negyedik szezont, ami ősszel startolhat el, ha addig nem történik valami előre nem tervezhető. Erre egyébként nagy szüksége lehet az adónak, mert az egyik pénteki veteránja, az ugyancsak modern reboot MacGyver nemrég lett megszüntetve, míg a Hawaii Five-0 rebootja több, mint egy évtized után tavaly.

Nem sokan gondolták volna, hogy a sorozat idáig eljut, hiszen léggé visszafogott premiernézettséget produkált pár éve, és a folytatás iránti érdeklődés még inkább visszaesett. Azonban idővel a csökkenés megállt és stabilizálódott a nézőtábor. Mindez viszont lehet, hogy nem lett volna elég a túléléshez, de a CBS a 2. évadot a kompetitív hétfő helyett már pénteken, egy jóval gyengébb napon adta, ahol még a csökkenő nézettség mellett is erősnek számít a sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Nem azt mondtam, hogy az eredeti sorozat magas minőségű volt. Tisztában vagyok a 80-as évek sorozataival.
    A "brazil szappanopera" a tartalomra utal. Hasonló igényt céloz meg, mint az eredeti sorozat, csak éppen a mónikasó felől közelítve...
  • Sequoyah #3
    Az eredeti sorozat sem volt mas. Az osszes 80-as evek kult sorozat alacsony minosegu es koltsegvetesu, rettentoen olcso megoldasokkal.
    Es minden egyes ilyen sorozatra jutott 10 masik amit reg elfelejtettek. Ezeknel viszont eppen annyira eltalaltak a stilust, hogy sikeresek lettek, de magas minoseguek sosem voltak.
  • wraithLord #1
    Hát pedig elég szar. Olyan, mint egy magasabb kötlségvetésű brazil szappanopera.