Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Zack Snyder zombitigrises filmje

Ilyen lesz az Army of The Dead.

Minden bizonnyal a Netflix egyik legtöbbek által elindított filmje lesz a Zack Snyder-féle Army of The Dead, ami itthon A halottak hadserege címmel kerül bemutatásra május 21-én. Ezt sokan már látatlanban is megelőlegezték az akciózúzásnak, azonban az új előzetes láttán már biztosra is lehet venni. Aki viszont tudja, hogy érdekli őt a film és ott fog csápolni a tévé vagy a monitor előtt a premier napján, annak nem ajánljuk a trailert, mert jó pár menő pillanatot ellő, valamint már eddig nem ismert sztorielemet is.


Értelemszerűen a hivatalos leírást is csak annak ajánljuk elolvasásra, aki még két trailer után sem biztos abban, hogy érdekli őt a film - lesz, akit a következő sorok meggyőznek, és olyan is, akit eltántorítanak a filmtől: "Zack Snyder (300, Watchmen: Az őrzők, Zack Snyder: Az Igazság Ligája) filmje, A HALOTTAK HADSEREGE egy zombijárvány után játszódik, amely lerombolta és elszigetelte Las Vegast a világ többi részétől. Bly Tanaka kaszinófőnök (Hiroyuki Sanada) visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Scott Wardnak (Dave Bautista), az egykori háborús hősnek, aki jelenleg hamburgereket sütöget a város szélén, amelyet most az otthonának hív: be kell törnie a zombikkal fertőzött karanténzónába, és meg kell szereznie a 200 millió dollárt, amely egy széfben csücsül a Las Vegas Boulevard alatt. Mindezt azelőtt, hogy a kormány lebombázza a várost 32 óra múlva. Ward elfogadja a kihívást, és anélkül, hogy időt vesztegetne, összeállít egy szedett-vedett szakértői csapatot a rabláshoz. Miközben ketyeg az óra, Wardnak és a csapatnak meg kell küzdenie az eddigieknél eszesebb és gyorsabb zombihordákkal, valamint egy híresen feltörhetetlen széffel. Egyetlen dolog biztos minden idők legnagyobb rablási kísérletében: a túlélők mindent visznek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #8
    De ha az az alapjaiban teszi értelmetlenné az egés filmet akkor lényeges.
    Mert ennél még az is ésszerübb, ha egy élelmiszer raktárat fosztanak ki, mert egy zombi apokalipszisben, az élelem a legfontosabb érték és nem egy darab papir.
    Tehát hulye lenne bárki is az életét kockáztatni a semmiért.
  • Zombee #7
    Nem hinném, hogy a hihetőség a legfőbb szempont egy széftörős zombiapokalipszises akciófilmnél. Ezek önmagukban is mesefilmek, együtt meg pláne.
    Lehet, hogy Elon Musk-nak milliárdjai vannak, de attól még 200 millió dollár kurvasok pénz szétosztva is. Egy jó zombis akciófilmben meg eleve nem kell mindenkinek a túlélésére fogadni, szóval úgyse annyi fele megy a lóvé. :)
  • bandeeeeee #5
    Zsák Sznájder.
  • repvez #4
    A feszültségre inkább a hihetöbb sokkal jobb szó lett volna valóban.
    Nem hiszem, hogy az egész történet kidolgozásásra 1 percnél többet forditottak.
    Egyáltalán , ki az a barom, aki egy zombiapokalipszis alatt pénzt akar rabolni, mire számit, hogy mit vesz belöle vagy hol, mikor minden le van rombolva és semminek nincs értéke pénzben és a helyzet ugy néz ki , hgogy nem is hamar fog megjavulni, de ha igy is lenne miböl gondolja, hogy a dollár abba a formába megmarad és értékénél lesz ?

    200 millio dollár meg amugy is semmi, ha összeszámolnánk, hogy hány felé fogják szétosztani. mikor egy besos-nak vagy musknak és bill gatesnak milliárdjai vannak,

    meg csak a löszermenyniséget számolva egy före a mellénybe max 10db 30as tárat tud tenni, az ha a fegyverbe is van és duplán összeszigetelöz , akkor 360 darab löszer. utánpotlásra nem igen számithatnak és töltöpontot se nagyon láttam, hogy számolnának ilyennel, szoval, megint ott vagyunk, hogy miből gondolják, hogy bárki is 1 percnél tovább huzná egy ilyen szituácioban és ha sikerül is mi a célja a megszerzett pénzzel, ha másnap meg éhenhal a millioi mellett?
  • hawkie22 #3
    Minek ide feszültség? A sztori adott, a film lényege számomra ebben az esetben, hogy ömöljön a zombivér, hulljanak a testrészek meg a fejek, legyen pár poén és arra a másfél-két órára én már jól szórakoztam. Nem fogja megváltani a világot, de nem is ez a célja.
  • repvez #2
    azt hittem ezt is képes lesz 4:3as képaránynal csinálni.

    DE ennél is ugyan az elmondható, mint az összes mai filmre a CGI miatt elszaladt a lo a készitökkel és hihetetlen mennyiségü karaktert pakolna a jelenetbe.
    Itt is a kevesebb néha több lenne az elv.
    Ki hihetné el, hogy ezek akár egy percnél is tovább tulélnék .
    Ez nem superhós film, ne jöjjön senki nekem azzal, hogy mert jol képzettek meg hasonlo.
    ÉS ez nem egy más volygo nem más fizika vonatkozik rájuk és nem is scifi, olyan értelemben ,hhogy a mai kor technologiáját használják mai környezetben.
    Ugyhogy inkább lett volna kevesebb zombi, de jobban kitaláltz helyeken támadnának rájuk nagyobb lenne a feszültség, mint igy .
  • GSAgent89 #1
    Zs kategória? Idáig süllyedt volna? :D