Szekeres Viktor

Kész a Jóbarátok különkiadása

Felvették a Friendses reunion epizódot.

A Jóbarátok Instagramján egy csapó képével jelzik, hogy befejeződött a Friends reunion, azaz színészes összegyűlős, beszélgetés epizódjának felvétele. Ami kapcsán egyébként az HBO Max egyébként kitett magáért, mert ahogy a fenti kép is mutatja, nem csak az ikonikus kanapéra ültették le a színészeket, hanem még az ikonikus szökőkút is megjelenik a háttérben.

Még 2019. novemberében derült ki, hogy valamiféle Friends-reunion készül az akkor még indulás előtt álló HBO Maxra, többek között azért, hogy erős promóciós tolást kapjon a szolgáltató. Ezt persze a vírus miatt halasztani kellett - először nyár végére, majd határozatlan időre. Csak év elején derült ki Lisa Kudrow révén, hogy tavasszal lesz a forgatás, amit pár napja Matthew Perry is elkottyantott, a WarnerMedia gyorsan töröltette is a közösségi médiás posztját, de persze addigra már mindenki értesült róla, s hivatalos képek híján jó pár lesifotó készült a reunion előkészületeiről.

A nemszkriptelt összejövetel a klasszikus komédiasorozat közreműködőit, íróit és színészeit érintette, és sajtóértesülések szerint a 6 főszereplő 3-4 millió dollárt kapott fejenként az egy órás különkiadásért. Ennek tartalmáról nem lehet sokat tudni, de talán nem csak beszélgetni fognak benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!