Szekeres Viktor

Tovább uralkodik a Godzilla Kong ellen

Nincs változás az amerikai mozis toplisták élén.

A Godzilla vs. Kong maradt az amerikai mozik legnézettebb filmje a premierje második hetében is. A film kifejezetten korrekt csökkenést produkált, és a becslések szerinti 13,4 millió dolláros második hétvégi bevételéről mindent elmond, hogy az elmúlt egy évben egy olyan film sem nyitott az USA-ban, amely nyitányéval ennyi pénzt bevételezett volna. Pedig a két szörny összecsapása az HBO Maxon is elérhető minden előfizető számára. A film világviszonylatban már 357,8 millió dollárnál jár, köszönhetően a Kínából befolyt több, mint 165 millió dollárnak.

Amerikában a toplista második helyén a Nobody állt hétvégén, a 2,7 milliós bevétel csak 12%-os csökkenést jelent az előző hétvégéhez képest, és ezzel már 15,6 millió dollárnál tart az akciómozi Amerikában, míg Amerikán kívül 13,2 millióig jutott el eddig. A harmadik helyre 24%-os eséssel a The Unholy című horror futott be 2,4 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Ugyanez volt a Wonder W. 1984 bemutatója környékén, pont ugyanez a duma, most meg már fikázás megy... ez lesz ennek a filmnek is a sorsa... mert sajnos ez sem jó... hiába látványosak a rajzolt cgi betétek, az egész egy se füle se farka marhaság... (mint általában a Godzilla filmek, bár az első még Matthew Broderick-el kimondottan üde kivétel)