Folytatódik a TotalCar

Új szezonnal jelentkezik tavasszal a TotalCar.

A Totalcar nemsokára visszatér a VIASAT6 műsorára. Miután tavaly a hatodik évadával jelentkezett a széria, én az ország legelismertebb technikai autós magazinja április 17-től új részekkel érkezik a Sony csatornájára, amiket természetesen a járvánnyal kapcsolatos biztonsági előírások betartásával készítettek.

Összességében a Totalcar egyébként már tizenhetedik éve rója az utakat, s minden bizonnyal a két műsorvezetőt, Winkler Róbertet és Bazsó Gábor Karottát sem kell már senkinek sem bemutatni. A friss epizódokban a csatorna közleménye szerint "a páros Magyarországon elsők között tesztelheti a szupergyors és egyedi Tesla Model Y-t, mi több, a Mazda és a Volkswagen első elektromos autóit, az MX30-at és az ID3-at is kipróbálhatják. A már jól ismert autóstesztek mellett folytatódik egy igazi gyűjtői darab, a Porsche 912-es átalakítása – melynek elektromos hajtása teljes mértékben magyar tervezésű –, ha pedig mindez nem lenne elég, Talmácsi Gábor jóvoltából azt is megtudhatjuk, mennyiben más autóban ülve versenyezni, mint motorral száguldozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ximix #7
  Sok változás volt az évek folyamán, már követni sem tudom, Winkler elment szólózni páran átmentek a Speedzone-hoz.

  Viasat6-on még ezek szerinte nem frissítették vagy attól függetlenül, hogy nem TC tag még lehet vele szerződést kötni egy újabb szezonra.

  Wiki szerint
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Totalcar

  "Winkler Róbert: egykor Totalcar újságíró, alapító tag, jelenleg önjelölt, szabadúszó sörszakértő, 2020-ig a Totalcar munkatársa."
 • ximix #6
  Winklert "ismerve", szerintem valami hasonlatban használta a mai co2 autó őrületben.
 • zetortraktor #5
  A hiperérzékenység manapság népbetegség, de ezt el kell fogadnunk, ha toleránsak akarunk lenni. Vannak, akik minden hasonlón felszisszennek és a cancel culture oltárán áldoznak.
 • Ender Wiggin #4
  De. Vagy mi maradtunk le valamiről, vagy a cikk szerzője.

  https://totalcar.hu/impresszum
 • kékherceg #3
  kicsit túl érzékeny vagy ezek szerint
 • Sippie #2
  Winkler nem lelépett a Totalcartól? Vagy csak cikkeket nem ír már?
 • bandeeeeee #1
  Amióta Winkler megtette a család és gyermekellenes kijelentéseit, hogy mennyi CO2-t bocsájt ki egy gyerek...azóta nem nézem a műsorát.