Szekeres Viktor

Mégsem mutatják be jövő héten a Mortal Kombatot

Csúszik a Mortal Kombat premierje.

Az ember azt gondolná, hogy azoknak a filmeknek a premierjét már nem fogják halasztani, amik nem csak moziban kerülnek bemutatásra, de a jelek szerint ez nem igaz, ugyanis a Warner bejelentette, hogy a Mortal Kombat mégsem lesz látható április 16-án - helyette április 23-i dátumot kapott a premier, amire a mozik mellett az HBO Maxon is sor fog kerülni. Hogy mi mikor láthatjuk a filmet, azt nem tudni, de mozis bemutatóval érdemes tervezni a játékadaptáció kapcsán.

A film hivatalos szinopszisa az InterComtól: "Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárkány alakú anyajegyén…
A Külvidék császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földvilág harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seven44 #1
    Ez a hír már 5 napos. :/