Szekeres Viktor

Egy új Transformers-mozifilm is körvonalazódik

Újabb Transformers-film készül.

Sokáig nem lesz még vége a Transformers franchise-nak, ugyanis a korábban tervezett filmek mellé még bedobtak a ringbe egy önálló darabot is, amiről sajtóértesülések alapján annyi derült ki, hogy Marco Ramirez fogja írja, a rendezője pedig az az Angel Manuel Soto lesz, aki a Charm City Kingsszel futott be, és nemrég az egyik soron következő DC-s szuperhősös mozival, a Kék Bogárral is kapcsolatba hozták. A projekt még korai fejlesztési fázisban van, de annyit tudni róla, hogy az újszerű megközelítés sem a Michael Bay-filmekhez, sem pedig az Űrdongóhoz nem fog kapcsolódni.

Arról ugyebár nemrég adtunk hírt, hogy a Paramount Pictures és a Hasbro Studios hosszadalmas keresést követően megtalálta azt a személyt, akit a lehető legalkalmasabbnak a franchise rebootolását megcélzó új mozifilm megrendezésére - az illető nem más, mint Steven Caple Jr., akinek a legismertebb filmje a Creed 2, ami elég nagy kasszasikernek bizonyult, még az első rész teljesítményét is felülmúlta. Az ő rebootja egy újragondolt univerzumban fog játszódni, ami azok után nem meglepő, hogy az előző epizódok iránti érdeklődés hatalmas ütemben csökkent, és az összesen 4 milliárd dollárt termelő filmek sem voltak túl elismertek, szemben mondjuk az ŰrDongóval.

A Paramount stúdió tavaly egyébként két projekt fejlesztését kezdte el a 80-as évekbeli gyerekjátékok kapcsán. Az egyik forgatókönyvét James Vanderbilt írta, míg a másikét Joby Harold - előbbi a Beast Wars-spinoffon alapult, melyben a robotszerű humanoidok robotszerű állatokká alakulnának át, a másik tervről pedig csak annyit lehetett tudni, hogy az ŰrDongó univerzumában játszódik.

Aki pedig szereti a Transformerst, az egy animált előzményfilmre is számíthat, aminek végképp nem lesz köze a Michael Bay-féle Transformersekhez, illetve az ŰrDongóhoz sem. Ezt a filmet a Toy Story negyedik részét is jegyző Josh Cooley fogja rendezni. Az Andrew Barrer és Gabriel Ferrari-féle szkript szerint a film történetének helyszíne a Cybertron lesz, a transzformerek szülőbolygója, és természetesen az autobotok és álcák háborújára, valamint Optimus Fővezér és Megatron kapcsolatára fog koncentrálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!