Szekeres Viktor

Magyar kőbányában forog a Borderlands-mozifilm

A szár-hegyi kőbányában forgatják a Borderlandset.

Nem csak a fővárosi stúdióban forgatják itthon a Borderlands-mozifilmet, hanem Fejér-megyében, a szár-hegyi kőbányában, adta hírül a FEOL. Ugyan a lep nem nevezte meg, hogy melyik produkció látogat oda, de abból a leírásból, hogy a kőbánya egy "népszerű videójáték alapján amerikai produkcióban készülő film posztapokaliptikus helyszínéül szolgál", ki lehet találni, hogy melyikről van szó.

A film révén többek között olyan színészek dolgoznak tehát Magyarországon, mint Cate Blanchett, Kevin Hart, illetve Jamie Lee Curtis. A filmet Eli Roth rendezi. A Lionsgate stúdió főnökei egyébként korábban azzal terveztek, hogy a Borderlandsből a mozis (illetve tévés) világban is ugyanolyan sikeres franchise lehet, mint a játékok között, tehát nem csak egy film jött szóba. A stúdió természetesen egy merész, provokatív alkotást képzel el, mely nemcsak a videójáték rajongóinak készülne, hanem új nézőkkel is megismertetné a Borderlands brandet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Folytassuk a sort: The Martian, Atomic Blonde, Inferno, 6 Underground, Witcher, Fekete Özvegy, Dűne, Halo-tévésorozat, Moon Knight Marvel-sorozat - csupa múltbeli és jövőbeli bukta.

    Szerencsére a filmesek tudják, hogy a siker kulcsa nem a forgatási helyszín.
  • Relixo #1
    "szár-hegyi kőbányában forgatják a Borderlandset."

    Nah akkor ez is egy szuper bukta gagyi film lesz... eddig minden amit itt forgattak az ment a levesbe! :D Csak pár legutóbbi példa: Outside the Wire,Gemini man,Bloodshot.... de sorolhatnánk, majd csak rájönnek,hogy rossz ómen vagyunk a 100. bukta után. :P