Szekeres Viktor

18+: Szuper lett a Suicide Squad-reboot előzetese

Ilyen lesz a James Gunn-féle Suicide Squad-reboot előzetese.

James Gunn tudja, hogy mi kell az internet népének, hogy milyen filmeket várnak a magukat hardcore-nak gondoló képregény-rajongók, így nem meglepetés, hogy egy menthetetlenül kúl és vicces előzetest dobott össze a Warner stúdió az általa rebootolt Suicide Squadból, azaz Öngyilkos osztagból. Mivel az ilyen trailerek fogadtatása abszolút pozitív egy elég széles körben, a reklámértéke felbecsülhetetlen, és minden bizonnyal sokak várakozási fokát is sikeresen feljebb tornászták a képsorokkal.


Persze a pozitív fogadtatás közel sem lesz egyöntetű, hiszen ilyen esetekben mindig vannak, akik úgy vélik magukról (meglehet, jogosan), hogy ők átlátnak a (marketinges) szitán, és hogy mindez pontosan azért lett ilyen, mert a készítők tudják, hogy mivel lehet manipulálni azt a réteget, amely leginkább érdeklődik, és leghangsúlyosabban alkot online véleményt a látottakról. Augusztusban kiderül, hogy vajon a film is annyira élvezetes-e, mint az előzetes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #5
  Ööö... Ha van egy sorozat, amit nem akarnak folytatni, akkor mindegy, hogy hány év után kezdik el elölről. Minél hamarabb, annál jobb, mert különben mindenki elfelejti, hogy mi ez az egész.

  Szerintem a remake-re gondolsz. Mármint annak kapcsán abszolút adná magát a kérdés, hogy minek valamit feldolgozni, ha nemrég készült el. De ez nem feldolgozás. Ha zavar a dolog, hogy rebootnak nevezik, mert nem akarják olyasmihez kötni, aminek rossz híre van, akkor tekintsd folytatásnak és máris minden rózsaszín.
 • sad1976 #4
  4 éves filmnek minek Reboot ?
 • Zombee #3
  Miért? A képregény reneszánszát éli, még itthon is jelennek meg színvonalas, jó képregények, ráadásul nem akármilyen kiadásban. Még magyar képregény is van, bár azok nem túl jók, csak ötlet szintjén.

  Egyébként ezek a filmek pont nem a hardcore képregény-rajongóknak készülnek.
 • Frekvency #2
  "képregény-rajongók"
  azért ez behatárol egyfajta spirituális alkatot, nem a legjobb értelemben persze...
 • Jawarider #1
  Van itt krokodil ?
  Nincs. Fél a cápától