Szekeres Viktor

Nem csak mozis premier lesz a Fekete Özvegy

A Black Widow is Disney+-os premiert kap.

A moziüzemeltetők nagy bánatára a Disney következő Marvel-filmje Amerikában nem lesz exkluzív mozis premier. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy a tervezettnél kicsit később, július 9-én sor fog kerülni a Fekete Özvegy premierjére, és Amerikában nem csak mozikban, hanem a Disney+-on is azonnal megnézhető lesz a film - ahol nincs jelen a szolgáltató, ott természetesen mozis bemutató kap. Egyelőre még a magyar forgalmazó nem nyilatkozott arról, hogy itthon mikor várható a film, és még azt sem tudni, hogy idehaza mikor debütál a Disney+.

A Black Widow-premier konstrukciójának különlegessége, hogy a Disney+előfizetők nem fogják elérni csak úgy, hanem fizetniük kell érte, ráadásul prémium árat, hiszen a megszokott 20 dollár helyett 30 dollár lesz a kölcsönzési díja. Ami egy 4 tagú család esetében még így is bőven olcsóbb, mint a mozizás, cserébe egyetlen személy számára kicsit borsosnak tűnhet az összeg. Egyébként mindez azt is jelenti, hogy míg a mozis bevételek több, mint felét a mozik lecsippentik, a Disney+-os bevétel csak és kizárólag a stúdióé lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    Tény, de ez sacc/kb garantálja, hogy aznap este 4K-ban elérhető lesz torrenten is.

    Az előfizetési díjon felüli extra sarcolás nem fog meggyőzni, hogy Netflixről Disney-re váltsak... (főleg, hogy amúgy itt nem elérhető...)

    Bár ha júliusra nyitnak a mozik (meg a drága kormányunk úgy gondolja, hogy az amúgy minden nap másfél órát tömegközlekedő 35 évesnek is jár egy oltás), akkor természetesen moziban nézzük meg :)