Szekeres Viktor

Az Avatar volt a hétvége legtöbb bevételt hozó amerikai filmje

Vannak hollywoodi premierfilmek is a mozikban, azonban James Cameron érdekli a közönséget.

Miközben a friss amerikai premierfilmek 5-10 millió dollárral növelték világbevételeiket, mely révén például a Raya és az utolsó sárkány Amerikán kívüli számai 37,2 millió dollárra kúsztak fel, míg a Tom és Jerryé 43,5 millióra, addig az Avatar csak az elmúlt 10 napban 44 millió dollárt kasszírozott. (A hétvége legsikeresebb alkotásai között még a Chaos Walking volt, mely 5 millió Amerikán kívüli dollárt szerzett, valamint a Nobody című akciófilm Bob Odenkirkkel, ami 2,5 milliót.)

Az Avatar ismételt kiadása mind a 44 millió dollárt Kínában realizálta (a bevételek 30%-a IMAX-es), hétvégén az előző héthez képest mindössze 33%-kal csökkentek a film számai 14,1 millió dollárra, így James Cameron rendezése világszinten jelenleg 2,833,700,000 dollárral áll. Lesz ez még több is az elkövetkező hetekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Szerintem csak elment a kolléga mellett, hogy az elmúlt egy évben nem sok új mozifilm jött ki, így a mozik egy csomó régi cuccot játszottak. És valakinek beugrott, hogy elő lehetne venni az Avatárt is, amiről kiderül, hogy valóban volt igény rá. Szóval premier előtt még érthető is lenne a kérdés, de utána, a több milliós, nyilvánvaló sikernél elég butácska dolog ilyet kérdezni. Ha más film is hozna ennyit, akkor azt is bemutatnák újra, mert miért ne.
  • wraithLord #3
    Gondolom, jön a folytatás, és fel kell frissíteni az emberek érdeklődését.
  • Jawarider #2
    Már megint mi ez az újra kiadás?