Szekeres Viktor

Teljes a 4. új Star Trek-tévésorozat szereplőgárdája

Megvan, kik szerepelnek a Strange New Worldsben.

Tavaly nyáron derült ki, hogy a Discovery, a Picard és a Lower Decks után a következő Star Trek-tévésorozat a Strange New Worlds lesz. A széria közvetlenül a Star Trek: Discoveryből ágazik le, hiszen annak második évadából vesznek át pár közönségkedvenc karaktert, s ennek megfelelően a sorozat története is az STD 2. szezonja után fog játszódni.

A Strange New World főhőse Pike kapitány lesz, valamint Spock és Number One, azaz Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn is. A készítő Akiva Goldsman, aki saját, Alex Kurtzman és Jenny Lumet története alapján dolgozik. A héten bejelentett új szereplők pedig Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush és Melissa Navia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nirriti #10
  Ezt úgy mondod mintha Kurtzman legfőbb célja az lett volna, hogy olyan Star Treket csináljon amit elvárnál miután a régi sorozatokat végignézted.
  Utoljára szerkesztette: nirriti, 2021.03.29. 03:36:08
 • csulok0000 #9
  Miért nem szakadnak már erről a "Start Trek új sorozat" vonalról. Csinálhatnának végre egy független sorozatot is amit nem köt a meglévő univerzum. A "régi" sorozatok jók voltak, izgalmasak, de a mostaniak 1-2 rész után unalmasak.

 • Magnum PI #8
  Én konkrétan azért hagytam abba az STD-t, mert több szereplő is borzasztóan irritált. Nagyon kíváncsi leszek kik is azok a "közönség kedvencek" akiket átemelnek.
 • wkm #6
  Ez a "fejlődés" olyan, mintha hormonkezelés következménye lenne... :)
 • Steel #5
  Az STD-nél nehéz lesz szarabbat összehozzni. Úgy járt mint a Diablo 3. A nevet megtartották. Csak igazi Star Trek helyett lett belőle egy szép színes műanyag hiszti-dráma.
 • lodoviktrema #4
  A Discovery idáig az egyetlen Star Trek, amit nem néztem végig, remélem annál jobb lesz.
 • wraithLord #2
  Érdekes casting, kíváncsi leszek rá. De sokkal szimpatikusabbnak tűnik, mint a Discovery szereplői.
  Mondjuk biztos ez is múlik a művészeti vezetőn/látványtervezőn/nem tudom min, nem értek hozzá...