Szekeres Viktor

Itthon mozis premiert kap a Mortal Kombat

Magyarul beszél az MK-film trailerje.

A magyar szinkronos előzetesből az derül ki, hogy itthon a Mortal Kombatot forgalmazó InterCom célja az, hogy a film moziban kerülhessen bemutatásra, de azt természetesen nem lehet tudni, hogy mikor, hiszen egyelőre azt sem tudjuk, hogy mikor nyithatnak ki a mozik. Azok a mozik, amik Ázsia keleti részében elég nagy kihasználtsággal dübörögnek, és Amerikában is kezdenek elfogadható bevételeket produkálni. Az előzetes kapcsán egyébként figyelemre méltó a forgalmazó által megajánlott 16-os korhatár, ami jó eséllyel meg lesz változtatva.


A film hivatalos szinopszisa az InterComtól: "Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárkány alakú anyajegyén…
A Külvidék császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földvilág harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!