Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Netflixes Resident Evil-tévésorozat

Láthatjuk az Infinite Darkness karaktereit.

Még a legújabb reklámanyagról sem derül ki, hogy mikor lesz a Resident Evil: Infinite Darkness, azaz A Kaptár: Végtelen sötétség magyar premierje, de minden bizonnyal közelítünk felé, ha már ilyen plakátok is megjelennek, mint az alább látható. Melyen egyes arcokat a franchise-t ismerők talán ismerősnek fognak találni.


Az anime horror sorozat (aminek az alapját természetesen a Capcom videójátéka jelenti) 4 évvel a Resident Evil 4 után fog játszódni. A sci-fi beütéssel készített széria gyártója a Capcom, a TMS Entertainment és a Marza Animation Planet, és a tervek szerint a széria illeszkedni fog a videójátékos kánonba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Áááh ezen felesleges kiakadnod. Ez olyan cím, mint a Resident Evil. Az RE igazából nem a franchise címe volt. Azt csak az Észak-amerikai piacra szánt változat kapta meg eredetileg. A sorozat Biohazard néven fut az univerzum megalkotóinak országában, azaz Japánban. Így Amerikában Resident Evil néven fut, addig a magyar piacon meg Kaptár címen. Ez már így fog maradni sajna.
  • Cickány90 #2
    Basszus, mikor fognak végre leszállni a kaptár névről a fordítók? Igaz, az eredeti filmsorozatban pont nekik szerencsésen jött ki, hogy ott is ért véget, de akkor is.
  • Cyberdog #1
    Áááh végre... vissza az eredethez és végre dobják a Milla Jovovich féle gány vonalat. Nem a színésznővel van a gondom. Őt kedvelem, hanem azzal az RE vonallal, mert az egy f*s...