Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy elkészülhet a Da Vinci-kód folytatása sorozatként

Sorozat lesz Az elveszett jelképből.

Januárban számoltunk be arról, hogy az NBC csatorna továbbra sem hozott döntést a Langdon pilotjáról, ami azt jelentette, hogy nem utasította el élből az első részt és komolyan fontolóra vette a sorozat berendelését a 2021/22-es évadra, őszre. Végül erre nem került sor, de az NBCUniversal streaming szolgáltatója, a Peacock beugrott és megadta a szériának a berendelést, így az a digitális platformon fog bemutatkozni.

A Dan Dworkin és Jay Beattie által jegyzett projekt (ami mostantól Dan Brown's Langdon címen fut) Robert Langdon, a Harvard egyetemen tanító jelkép-szakértő ifjú éveiről szólna, s benne a főhősnek veszélyes fejtörőket kell megfejtenie, hogy feltárjon egy globális összeesküvést. A főszereplő Ashley Zukerman mellett olyan színészeket szerződtettek kiemelt szerepekre, mint Valorie Curry, Eddie Izzard, Rick Gonzalez, Sumalee Montano és Beau Knapp.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #3
  Azért Langdon ifjú éveit nem merném A Da-Vinci kód folytatásának venni...
  A karakter amúgy ennyire nem érdekes szerintem. Legalábbis a filmekből nem jött át, bár azért a filmek sem voltak túl jók. Az első még elment (moziban), de a 2. olyan rossz volt (szerencsére ezt már nem moziban), hogy a 3. esélyt se kapott.
 • zetortraktor #2
  Vagy egy piszok jót, mert olyat is szoktak. Meg olykor közepeset. Nyilván hozzáállás kérdése az egész.
 • Lapajka #1
  Szánalmas ötlettelen erőlködés ez is... a cím hangzatos és erre építenek egy nyögvenyelős izzadt sztorit, ahogy szokták...