Szekeres Viktor

A végére hagyták a legjobb Godzilla vs Kong plakátot

Ezerrel folyik az új Godzilla-film reklámozása.

A napokban legalább 8 plakát jelent meg a Godzilla vs Konghoz, ami március 31-én kerül bemutatásra a mozikban, és akkor válik egy teljes hónapon át díjmentesen elérhetővé Amerikában az HBO Max előfizetői számára is (a magyar premierről egyelőre még nem tudni). A sok marketinganyag közül azonban egy, illetve kettő kiemelkedett.

Klikk ide! Klikk ide!

A filmet eredetileg tavaly május 22-én tervezték bemutatni, de még a 2019-es év vége felé november 20-ára halasztották az amerikai premier időpontját. Innen került át ismét május közepi időpontra, 21-ére - egy évvel későbbre. Utóbbi csúszás már természetesen a koronavírus-járványnak volt köszönhető. Végül pedig, mint a fenti dátum is mutatja, két hónappal előre hozták a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mármint hadd jöjjön amennyit csak akarnak, csak nem nézed meg?

    Szerintem a filmek többségével így vagy, hogy nem nézed meg őket, attól még lehetnek. Nem hiszem, hogy zavarna a létezésük. Ahogy eddig te lelkesen nézted őket (valamiért), úgy lehet, hogy vannak még nagyon sokan, akik továbbra is lelkesen nézik. Miközben te elengeded őket. Ezzel szerintem nincs semmi gond.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.03.11. 04:52:33
  • Lapajka #1
    Nem akarok több King Kong-os sem filmet, sem játékot... szánalmas elnyújtott lerágott, ötlettelen kínlódás már jó ideje... biztos hogy meg nem nézem, meg nem veszem... a legutobbi is csak Brie Larson miatt volt nézhető... aztán a legutóbbi Godzillát is megnéztem, a marha fejemmel, pedig megfogadtam már az az előttinél hogy soha többet Godzilla, inkább nyomom ki a szemem, de Milli Bobby Brown-nak nem bírtam ellenállni...