Szétszedték Zack Snyder Justice League-filmjét

Nemsokára itthon is láthatjuk az Igazság Ligáját - szokatlan formában.

Bejelentésre került, hogy az HBO Max nem a megszokott formában mutatja be a Zack Snyder vezényletével újravágott Igazság Ligája-filmet, hanem hat fejezete osztva. Ezek a fejezetek külön címeket fognak kapni, melyek nemrég kiderültek - ki tudja, talán a sztori irányát is jelzik valamennyire: 1: Don’t Count On It, Batman, 2: The Age of Heroes, 3: Beloved Mother, Beloved Son, 4: Change Machine, 5: All the King’s Horses, 6: Something Darker.

Mint ismert, pár éve a világ nyolcadik csodája volt, hogy a Justice League-mozifilm totálisan alulteljesített bevétel szempontjából, vagyis egy Supermant és Batmant és Wonder Womant és Aquamant egyszerre felvonultató kevesebb nézőt érdekelt, mint azok a filmek, amikben csak Superman, vagy csak Batman, vagy csak Wonder Woman, vagy csak Aquaman szerepelt - nem véletlen, hogy a Marvel esetében a team up koncepciót megvalósító Avengersek hatalmas bevételi sikerek lettek, a negyedik rész konkrétan minden idők legsikeresebb filmjévé vált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #2
    Holott az Igazság ligája az eddigi legjobb DC Super- és Batman film (ami mondjuk nem nehéz, mert mind ócska volt sajnos, de hát Burton óta ott megugorhatatlan lécek lettek feltéve). A Wonderwoman és az Aquaman eleve kiválóak, mindegyik külön-külön péppé gyalázza a teljes Bosszúállók tébolyt... Sajnos mondjuk a Batman és a Superman (nem csoda hogy már egymás valagát is szét akarták rúgni) persze még mindig elképesztően gyenge karakterek, és ez színészi hiba, mivel a rendező korszakos zseni, ennél többet nem tud kihozni belőlük... és ma már tilos, hogy péppé vered a színészt, mint hajdanán a régi szép időkben, a hőskorban, amikor fél óra bunyó ment a forgatáson, mert mondjuk a színész visszaütött a rendezőnek, aki csak kondícióba akarta hozni a fapofát a szerepre... (akkor még csak mosolyogva legyintettek, hogy gyááá bolond művészek, ma 10 év fegyházak figyelnek be... és százmilliós kártérítések ha egy rendező ver) XD
    Még zakkant Zack sem kockáztat ilyet, meg eleve ezek azért már tényleg nem apró fiúk... pedig ennyin múlna szerintem (halálkomolyan!), egy jó verés sok mindent megold... főleg a Bent, azt még rugdalni is kéne egy jó 10-20 percig mire élet jelei kezdenek mutatkozni az arcán... sajnos ez a módszer már tiltott, és Zack sem nagyon tud helyette semmit... mégis mit csináljon szidja az anyját? az csak röhögésbe fullad, aztán elpattan egy blant és el is ment a forgatási nap, mondjuk 10 órás fetrengve sírva röhögés se rossz program végülis, csak film nem lesz belőle... hát tököm tudja, ha titokban felvenné, lehet ennek lenne extrém rekord nézettsége végül nem a filmnek... :D
  • Sequoyah #1
    Hat ha nem a mozis bemutatas van fokuszban hanem a streaming, viszont van vagy 4 oranyi anyag amibol mar sehogysem tudnak kivagni mert minden fontos, akkor lenne ertelme minisorozatkent bemutatni.