Szekeres Viktor

A Hang nélkül 2 rámozdult a Halálos iramban 9-re várókra

Előre hozták a HN2 premierjét.

Igencsak mozgalmas a Hang nélkül 2-saga, ami a film premierdátumait illeti, mindenféle kommentár nélkül íme itt vannak az eddigi időpontjai: 2020. március 20-a, 2020. szeptember 4-e, 2021. április 23-ra, 2021. szeptember 17-e - most pedig 2021. május 28-a. Ugyanis most előre hozták az időpontot azt követően, hogy a Halálos iramban 9 júniusra kerülésével szabaddá vált ez az igencsak kiemeltnek számító dátum.

A 17 milliós költségvetésű első rész tavaszi premierje ellenére is Amerikában 188, a világ többi részén pedig 145 millió dollár bevételt termelt. A második részét is John Krasinski rendezte, és persze a túlélő főszereplők is benne lesznek, és azt mondanunk sem kell, hogy a filmet jóval többől készítették, mint az első epizódot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #7
    Szót nem írtam a sztoriról... ;)
  • Kelta #6
    Ezzel nem értek egyet, mivel a hang nélkül alapvetése egy egetverő ostobaság, így az egészet nem lehet röhögés nélkül nézni
    a H I az legalább szórakoztató
  • Lapajka #5
    Én azt mondom, hogy színészileg (továbbá, feszültség, hangulat, egyediség és ötlet) kb együttvéve ad a Halálos Iramban 8 része annyit, mint a Hang Nélkül egyedül... (a színészet nem csak annyi, hogy pofázunk, hanem a szem, az arc, beszéd nélkül is kell tudjon beszélni és ilyen szerepet jól csakis zseni tud)... de ez magánvélemény...
  • Kelta #4
    az se nagyon mozgatja meg az elmét, de az nem is arról szól..
  • Aldo Moro #3
    Egy eddig egy részes filmre ráhúzni azt a szót, hogy saga, elég erőltetett dolog. Amúgy tök jó, hogy a HN2 a HI9 ellen indul, lehet tudni, hogy a MI7 mikor jön a mozikba, esetleg a PA7-tel egy időben, vagy a HK2-nek lesz a konkurense.

    Szánalmas.
  • Lapajka #2
    Ellenben a Halálos Iramban című végtelen agyhalál az értelmes és okos filmsorozat igaz..? XD
  • Kelta #1
    értelmetlen buta film volt az 1..ez még inkább az lesz..