Szekeres Viktor

Előzetest kapott Melissa McCarthy szuperhősös filmje

Ilyen lesz A lecsap csapat.

"Egy világban, amely hemzseg a gonosztevőkkel, két eltávolodott gyerekkori barát egyesíti erőit városuk védelme érdekében, miután az egyikük kifejleszt egy módszert, amely különleges képességekkel ruházza fel őket." - így szól a Netflix szinopszisa a platform új szuperhősös filmjéről, ami április 9-én kerül fel a szolgáltató kínálatába. Mindez a most kiadott előzetesből derül ki.


Az eredetiben Thunder Force címre hallható alkotás főszereplője Melissa McCarthy és Octavia Spencer, a filmet pedig Ben Falcone rendezi, aki McCarthyval olyan darabokon működött eddig együtt, mint a Tammy, A főnök, a Szuperagy és A partiállat. Az filmjeik nem lettek túl sikeresek, és a nézőknek sem tetszettek annyira, legalábbis ez olvasható ki IMDb-s értékeléseikből, melyek 4,9 és 5,7/10 között szórnak, ami azt jelenti, hogy a többség a közepesnél csak kicsit jobbnak találták az általában komikus próbálkozásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Igen. Mi magyarok ilyen szempontból mindenképp felsőbbrendűek vagyunk. Nekünk ilyesmi nem szokott tetszeni. A moziban sem akkor röhög a népünk leghangosabban, amikor valaki "büfög és pukizik", és nem nevet akkor, amikor kimondanak egy "csúnya" szó. Az ilyesmi (LEKOPOGOM!) távol áll tőlünk szerencsére.
  • Atyuska #1
    Ahol ilyen elhízott nőszemély csak büfögni és pikuzni képes, az csak az Amcsiknak tud tetszeni.Siralmas ez a szint.
    A Ghostbusters is aránylag jó lett volna, ha a legalja stílusával el nem rontják. Szerencsére az új rész komolyabb irányzatot vett, s igényes színvonalat képvisel.