Szekeres Viktor

Nem folytatódik a TV2 tavalyi, rekordnézettséget hozó műsora

Véget ért a Bödörék.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója azt nyilatkozta a SorozatWikinek, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat nem folytatódik. A széria hat rész után került le a képernyőről miután az első epizódját követően a nézői több, mint felét elveszítette, és az elmondottak alapján nem is fog már visszakerülni.

A széria bukása történelminek mondható, hiszen a május premiert a teljes lakosság körében 1.209.596 fő nézte a Nielsen mérései szerint, amivel a TV2 az év egyik legjobb nézettségét szakította, az elmúlt évek legjobb sorozatos teljesítménye volt idehaza. Az őszi második részt pedig már csak 538 ezren kísérték figyelemmel, s a széria még A mi kis falunk ismétlésével szemben is alul maradt. A sorozat főszereplőit, azaz a Bödör család tagjait olyan színészek formálták meg a sorozatban, mint Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #4
    Ezek hülyék. Hogy egy extrém rekord nézettség, visszamegy a felére, ez egy valós ok? 600 ezer az semmi barmok, egy szaros TV2-nél? Szánalmas. Mivel abszurd humor, egy réteg műfaj ezt kéne felfogni végre... ebbe bukott, azaz buktatták dilettáns idióták bele a Fapad-ot is, mert nem fogták fel hogy még jó hogy egy réteg műfajt nem fog a sok agyhalott szappanopera birka nézni... Ági és Angéla az ország legjobb színésznői nemhogy top 100, de inkább top 10-ben vannak és úgy is teljesítettek...!!! Stohl gyenge pont volt, de még ő is hozta azért a profi iparos szintet, ami elég is oda...
  • bkroy #3
    Nagyon helyes!
    Van még egy pár TV 2-es műsor, ami kaszát érdemelne.