Szekeres Viktor

Az új Mortal Kombat máris brutális rekordot döntött

Mindenkit érdekel az új Mortal Kombat.

A Deadline információi szerint a Mortal Kombat teaser előzetesét 116 millió alkalommal indították el a premierje első hetében, ami azt jelenti, hogy ez lett minden idők legnézettebb kiemeltek korhatáros trailerje ilyen időintervallumra számolva. A sokak által várt játékadaptáció ezzel olyan "semmiségeket" előzött be, mint a Logan, illetve a Deadpool 2. A hírek szerint a film a YouTube 52 piacán volt trending, a Twitteren 28 piacon, és 98%-os volt az "elfogadottsági" mutatója.

A film kiemelt szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Joe Taslim (Sub Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jackson “Jax” Bridges), Chin Han (Shang Tsung), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Max Huang (Kung Lao), Sisi Stringer (Mileena) és Lewis Tan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #3
  én anno nagy MK 1. fun voltam. Tehát alap volt, hogy ezt a filmet látnom kell. És tényleg nagyot ütött akkor. Pláne, hogy vele egyidőben ment a StreetFighter ami egy siralom volt ehhez képest. Itt a karakterek pontosan ugyan úgy néztek ki és tudták amit a játékban. Okés Goro egy picit suta lett, de ezzel együtt is tetszett. És igen a zene. Maintheme és a Reptile zenéje nagyon bejött anno. (bár szerintem most sem olyan gáz)
 • Lapajka #2
  Az első része 25 éve világszenzáció volt és bombasiker. (bár bugyutácska film, de mai napig a legjobb része, mert a többi siralmas, hiába verekszenek néha jól bennük)
  A zenéje pedig pusztított!!! Minden idők egyik legjobb filmzenéje mai napig. Még most is borsódzik a hátam akkora élmény volt, ahogy a romok közül a gyík előbújik, átváltozik a zöld nindzsává, mély hang bemondja: REPTILE!... berobban a zene és máris harc Liu Kang-al... nyilván ez persze fiataloknak ill gyerekeknek volt való, főleg akik már előtte játszottak a játékkal, tehát már rajongóként ültek be rá... na úgy ütött igazán a dolog...
  Eleve ugyebár Lambert film volt. Tehát kapásból világsztár húzónévvel. Magyarországon, úgy tudom az első film volt, amit 5.1 dolby digital hangzással adtak. Előtte csak sima 4 hangszórós surround volt... (eleve mozik sem tolongtak még hozzá, én a Duna Plázában néztem)... Ebben nem is annyira a térhatás volt a nagy szám, hanem eleve a digitális hangzás, még új volt, mert még analóg felvételekhez (legalábbis lejátszáshoz) volt a fülünk szokva filmeknél, ahogy a képnél is... még a vetítő gépek is teljesen analógok voltak, ha jól tévedek...
 • Macropus Rufus #1
  és ez hír. 116 millión néztek meg egy előzetest. Remek.