Szekeres Viktor

Lehet, hogy végre lesz valami a Vörös Szonja-filmből?

Lehet, hogy mégis láthatjuk a Red Sonját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Tasha Huo írhatja meg a Millennium fantasyjének, a Vörös Szonjának (Red Sonja) az adaptációját szkript formájában, a rendező pedig Joey Soloway lehet. A kardozós-varázslós történetek főhősnőjét egyébként Robert E. Howard találta ki Roy Thomas és Barry Windsor közreműködésével, az első Vörös Szonja-képregény a Marvel Comics gondozásában 1973-ban jelent meg.

Hollywood már jó ideje próbálja elkészíteni az adaptációt. 2008-ban jelentette be Robert Rodriguez a San Diegóban megrendezésre került Comic Conon, hogy új Vörös Szonja-mozifilmet fog gyártani Rose McGowan főszereplésével, Doug Aarniokoski rendezése mellett. Azonban ebből nem lett semmi, mint ahogy abból a verzióból sem, mely Simon Westet emlegette rendezőként, Amber Heardöt pedig főszereplőként. Ezt követően Nu Image és a Millennium Films lehelhetett volna életet a projektbe, ugyanis Christopher Cosmos személyében szerződtettek egy forgatókönyvírót, de ez a projekt is elveszett a "fejlesztési pokolban". Legutóbb 2018-ban mutatott életjeleket, de utóbbi projekt esetében Bryan Singer távozásával széthullott minden - a szkriptet ekkor Ashley Edward Miller írta.

Szóval végre van remény arra, hogy a karakter rajongóinak ne kelljen beérnie a Dynamite Entertainment pár éve indított képregényével, valamint az 1985-ös Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen főszereplésével készült első filmverzióval, mely a maga idejében 7 millió dolláros bevételével gigantikus bukásnak lett elkönyvelve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!