Szekeres Viktor

Készül az új mozis Superman-reboot

Újabb Supermant ismerhetünk meg a mozikban.

Aki kicsit is jártas a szuperhősös képregények világában, az jól tudja, hogy adott esetben egy-egy szuperhősnek vagy csapatnak párhuzamosan több füzete is futhat havi megjelenések mellett, az pedig mostanra mindenki megtanulhatta, hogy a műfajban az egyik legkedveltebb vásárlás ösztönző trükk a reboot. Amikor a havi füzetek olvasottsága visszaesik, akkor általában újraindítják a sztorit, új történetszállal, kreatív csapattal, így növelve meg a potenciális olvasótábort.

Az elmúlt években láthattuk, hogy a mozifilmek esetében is hasonló a helyzet, sokak örömére így tértek vissza a vászonra egykor kipukkadt szuperhősök, nem egyszer prosperálva, nagy sikert aratva. Legközelebb lehet, hogy Supermant láthatjuk megújulva, ugyanis a Warner stúdió már dolgozik egy új változaton, mégpedig J.J. Abrams producerkedése mellett - a forgatókönyvet Ta-Nehisi Coates írja.

Abrams bevonása a projektbe nem meglepetés, hiszen neki köszönhető az elmúlt években az, hogy a Star Trek-franchise sosem látott népszerűséget ért el a mozikban, valamint ő rendezte a Star Wars: Episode VII - The Force Awakens című Csillagok háborúja-epizódot, mely a franchise hosszú tetszhalotti állapota után bemutatva minden idők legtöbb bevételt hozó filmje lett Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!