Szekeres Viktor

Új űrlényes tévésorozat kapott előzetest

Ilyen lesz a Debris.

Amerikában március elsején mutatja be az NBC csatorna a Debris című scifi-sorozatát, ami azon kevés szériák közé tartozik, melyeket a 2020/21-s évadra terveztek, és valóban képernyőre is kerülhetnek. Mint ismert ugyanis, a vírusnak köszönhetően elég sok projektet el kellett halasztani.


A Jonathan Tucker és Riann Steele főszereplésével készített sorozatban két külön földrészről származó, teljesen másféle gondolkodásmóddal megáldott ügynök együtt kényszerül nyomozni azok után, hogy egy elpusztított földönkívüli űrhajó roncsai rejtélyes hatással lesznek az emberiségre. A Debris készítője az a J.H. Wyman, akit a többség a Fringe vezető showrunnerjeként ismerhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    E.T.....The Thing....Stalker..kb barmilyen CP....Akira....I, Robot....Vilagok Harca...Brave New World....Majmok Bolygoja...Tenyleg csak nehany, ami elso blikkre beugrott....Akkor se ismernel fel 1 sci-fit (nem jot, hanem akarmilyet) ha az a seggedbe harapna
  • Taclaw83 #3
    Azért a Sci-Fi fogalmát olvasd el még egyszer.... És miért ne lehetne űrlényes.... Az hogy a trailerbe ez nem derült ki, lehet hogy már köztünk járnak.... (pl. Ceci mama... ) :)
  • monk00 #2
    Űrlényes? Ez?? Scifi-nek is gyenge. Inkább mondanám kriminek. Enyhe scifi-vel körítve. Egy normális scifi nem is a földön játszódik. Pláne nem az űrlényes....
  • Kelta #1
    azért ez nem tűnik rossznak..