Szekeres Viktor

Felélesztik az egyik legklasszikusabb komédiát

Valósággá válik a Frasier 12. évada.

Még 2018-ban írtunk arról, hogy nem lenne meglepő, ha ismét képernyőre kerülne a Frasier, hiszen a Roseanne és a Will & Grace sikerén felbuzdulva más, klasszikus szituációs komédiák visszahozásán kezdtek el dolgozni. A főszereplő és executive producer Kelsey Grammer akkor elmondta, hogy jelenleg több, a reboot kapcsán készített koncepció közül is választhat, azonban az azóta eltelt években nem nagyon materializálódott ez a projekt. Pár hete viszont már arról szóltak a sajtóértesülések, hogy otthonra talált a kultikus rádiós pszichológus, mégpedig a Paramount+ streaming platformon, ami március elején indul el Amerikában.

Mindez pedig pár órája hivatalossá is vált, ismét készülnek majd Frasier-részek, azonban azt nem lehet tudni, hogy kikkel, mert egyelőre csak Grammer visszatérése vehető biztosra. Az annak idején idehaza is sugárzott sorozat készítői Chris Harris és Joe Cristalli lesz, és nem meglepő módon a showrunneri feladatokon is ők fognak osztozni.

Mint ismert, a Frasier annak idején a Cheers spinoffjaként indult, és 11 szezonja alatt 37 Emmy-díjat hozott az NBC-nek, többek között zsinórban ötször választották meg a legjobb komédiának a sorozatot. 2004-ben, amikor véget ért a széria, Frasier karaktere elköltözött Seattle-ból Chicagóba, abban a reményben, hogy barátnője, a Laura Linney által alakított Charlotte ismét befogadja őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!