Szekeres Viktor

Második részt kap a Stargirl-film

Folytatódik a Disney+-os Stargirl.

Tavaly év elején lehet, hogy némi zavart okozott a fejekben az, hogy Stargirl címmel egyszerre kezdtek el reklámozni egy filmet és egy sorozatot is. Utóbbi a DC Universe képregényes szériája volt Geoff Johns tollából, előbbi pedig egy családi film a Disney+-on. Ez utóbbiról derült ki, hogy második részt is kap, amihez Judy Greer csatlakozott a napokban kiemelt szerepben, mint a főhős édesanyja.

A Disney+ új, sajátgyártású filmje egy young adult-könyvadaptáció (Jerry Spinelli írta), amolyan modern felnövés történet. Az első epizódot Julia Hart rendezte Grace VanderWaal, Graham Verchere és Giancarlo Esposito főszereplésével.

Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével.
Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó, se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét.
Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja poraiból az iskola kosárcsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!