Szekeres Viktor

Körvonalazódik az új Fantasztikus Négyes-mozifilm

Rebootot fog kapni az F4.

Justin Kroll a Deadline-tól Twitteren jelezte, hogy a Marvel Studios régóta várt Fantastic Four-projektje nemsokára alakot ölthet, hiszen bár még nincs forgatókönyve, a stúdió képviselői már elkezdtek írókkal találkozni, hogy meghallgassák, ők miképp képzelnék el a filmet, s ezt követően kiválasszák a legjobb koncepciót.

A tervek szerint a filmet Jon Watts rendezné, tehát értelemszerűen ő is jelen van az írók pitch mítingjén, és korábban olyan pletykákat lehetett olvasni, hogy Jennifer Lawrence lehet a filmben Sue Storm, azaz a Láthatatlan nő. Minden más még teljesen képlékeny.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #4
    Ettől egyszerűbb a dolog. Megy a Marvel szekér és egyszerűbb és biztosabb pénzkeresési lehetőség ebbe megcsinálni bármilyen filmet mint új ötletekkel kísérletezni.
  • hawkie22 #3
    Mert az eddigi próbálkozások mind szarok voltak, viszont a Marvel be akarja hozni az F4-et is az univerzumába. Hogy a 4. vagy 5. fázisban, az még kérdéses, de valszeg az 5. fázisban lesz ebböl film, elöbb nem.
  • Lapajka #1
    Hát nem volt annyira túl jó sajnos. A kőember volt az egyetlen érdekes karakter, aztán a többi nagy nulla... a csaj nagyon szép volt és kb ennyi... az akciók mondjuk össze voltak rakva emberesen az igaz... de hát ma már USA szuperhősfilmben ez minimal követelmény..