Szekeres Viktor

Új Running Man-film készül

Ismét adaptálni fogják a Stephen King-féle Menekülő embert.

Hollywood, közelebbről a Paramount stúdió úgy döntött, hogy mostanság, amikor modern adaptációt kapnak Stephen King korábban már feldolgozott írásai, egy Menekülő ember is elférne a kínálatba. Éppen ezért szerződtették Edgar Wrightot (Baby Driver, The World's End, Scott Pilgrim vs. the World, Hot Fuzz, Shaun of The Dead - mindegyik filmje legalább 7/10-es az IMDb-n), hogy készítse el az új Running Mant - persze a megrendezésre csak azután kerülhet sor, hogy a forgatókönyvet egy sikeres fejlesztést követően leokézzák, és a projekt zöld utat kap. Minderről a Deadline értesült.

Az itthon is megjelent művet több, mint három évtizede Arnold Schwarzenegger főszereplésével vitték vászonra. És sokak számára jó hír lehet, hogy az új film valóban a regényt fogja követni, nem csak ihletként fogja használni, mint a közepesen sikerült 80-as évekbeli "adaptáció". Minderről Wright mellett Micahel Bacall gondoskodhat, aki a forgatókönyvet írja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Szerintem gyorsan túlteszed magad azon, hogy készíteni mernek egy olyan filmet, ami téged nem érdekel. Máskor is előfordult már ilyesmi. A ciki az lesz, amikor a nyüszöség ellenére meg fogod nézni.
  • professional #1
    Mint egy falat kenyér...