Szekeres Viktor

Megvan a Suicide Squad-tévésorozat premierdátuma

Januárban érkezhet a Peacemaker.

Casey Bloys, az HBO és az HBO Max vezetője a The Hollywood Reporterbej adott interjújában elárulta, hogy a Peacemaker című képregény-sorozat premierjét januárra tervezik, tehát nagyjából egy év múlva láthatjuk a John Cena főszereplésével forgatandó szériát. Persze akkor, ha minden jól alakul, és a vírushelyzet nem válik súlyosabbá.

Mint ismert, pár hónapja derült ki, hogy James Gunn nem csak a Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozifilmes rebootját készíti el, hanem egy tévésorozatot is forgat, egy előzményt filmje egyik karakterének. A Peacemaker az HBO Maxra készül és első körben 8 részes berendelést kapott. Cena mellett szerepelni fog még benne Chukwudi Iwuji, mint Clemson Murn, Chris Conrad lesz Vigilante/Adrian Chase, Danielle Brooks tűnik fel majd Leota Adebayoként, Jennifer Holland, mint Emilia Harcourt, Robert Patrick Auggie Smith-ként és Steve Agee John Economosként. Visszatérő vendégszereplőként pedig Lochlyn Munro (Larry Fitzgibbon), Annie Chang (Sophie Song nyomozó) és Christopher Heyerdahl (Locke parancsnok) lett szerződtetve.

Jó hír, hogy Gunn nem csak író lesz, hanem pár részt rendezni is fog. Peacemaker karaktere a neve ellenére rosszfiú, ugyanis hiába a béke teremtése a fő célja, ennek elérése érdekében nem válogat az eszközökben. Gunn mellé egyébként nemrég Matt Miller érkezett showrunnernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!