Szekeres Viktor

A Titanic rekordjára hajt a Croodék 2

Megint a Croodék folytatása volt a legnézettebb Amerikában.

Nem gyakran fordul elő az amerikai mozikban, hogy egy film 12 héttel a széles körű premierje után az első helyet szerzi meg a hétvégi bevételi listákon, és akkor is általában olyankor kerül sor ilyesmire, amikor az Oscar-szezonban a közönség beindul a jelölések vagy a díjak miatt. "Kortárs" filmek közül az csak a Titanicnak jött össze, hogy 15 héttel a premierje után a legnézettebb film legyen, korábban pedig a Beverly Hillsi zsarunak, valamint a hihetetlen sorozatot produkáló ET-nek. És most most a Croodék második része lépett fel 12 héttel a premierje után, minden Oscar-hátszél nélkül az első helyre.

Természetesen a teljesen más körülményeknek köszönhető ez a helyezés, de ettől még lenyűgöző a film teljesítménye, mely 2,04 milliós bevételt ért el a becslések szerint péntek és vasárnap között Amerikában, ezzel megelőzve a 2 milliós Judas and the Black Messiah című darabot. A The Croods: A New Age ezzel a héten el fogja érni Amerikában az 50 milliós bevételt. A harmadik a Denzel Washington-féle The Little Things lett 1,88 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Igen, ez így már a vég, annyira nincs új film, hogy konkurencia nélküli filmek több hónapos listavezetéséről kell írni. :)
    Ez a vírus senkinek sem tesz jót. :)
  • Ender Wiggin #1
    Ja, hát úgy könnyű, ha nincs ellenfél.