Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Megjött a Snyder Cut előzetese.

Meglepő és sokak szerint mulatságos, hogy vannak, akik holmi megváltást várnak egy közepesen gyenge film újravágott változatától, de láttunk pár példát olyan rendezői verzióra, ami egy nem jó filmből jót csinált. Kérdés, hogy a Zack Snyder-féle Igazság Ligája esetében is ez lesz-e a helyzet. Akárhogy is, itt a film előzetese.


A filmben a hivatalos leírás szerint "Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sequoyah #4
  Ez nem velemeny, hanem egy buta eloitelet. Ha velemeny lenne, akkor nem egy hazugsagbol indulna ki...
 • Zombee #3
  Jó, de ez így nem vélemény, hanem minimum tudatlanság szavakba öntése. :)
  Bár lényegében nem is annyira a filmről formál véleményt, hanem azon emberekről (így olvasóiról is), akiket érdekel a film.
  Amúgy nem volt a Justice League rossz film. Kőbuta, faék egyszerűségű akciófilm, egy közepes Batman/Superman film komplexitását sem éri el, pedig még a Nolan trilógia sem bonyolult, a főgonosz is egy nulla volt, de mégis van benne valami szórakoztató, ami leköt 2 órára. Amiatt is kíváncsi vagyok, hogy sikerül gyakorlatilag egy új filmet összekalapálni egy új főgonosszal.
 • Zombee #1
  Azért azt, hogy egy 2 órás filmből 4 órás lesz, és utóforgatást is tartottak még hozzá, nem mondanám sima újravágásnak...