Szekeres Viktor

Újabb rebootot kap a Mr. és Mrs. Smith

Megint megpróbálkoznak a Mr. és Mrs. Smith sorozatosításával.

Miután 2007-ben a Jordana Brewster, Martin Henderson, Bridgette Wilson-Sampras, Julia Ormond és Rebecca Mader főszereplésével készített, Doug Liman által rendezett tévésorozatos Mr. és Mrs. Smith reboot a pilot leforgatása után nem kapott sorozatberendelést, egy időre Hollywood elfelejtette a népszerű, de nem túl jól Angelina Jolie/Brad Pitt-filmet, most azonban ismét elővette, és a hosszas pilotszakaszt átugorva az Amazon Prime Video azonnal sorozatnak rendelte be az újabb reboot próbálkozást. A készítő Francesca Sloane, a főszereplő pedig Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover.

A történet nem változik, nagyjából ugyanaz lesz, mint a mozifilm esetében - íme annak a hivatalos szinopszisa: "Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane és John valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol."

Érdekesség egyébként, hogy Amerikában 1996-ban Scott Bakula és Maria Bello főszereplésével már elkészült egy Mr. és Mrs. Smith című sorozat, azonban az értelemszerűen nem a mozifilm alapján készült, sem pedig az annak nagyon, nagyon haloványan elődjeként működő Hitchcock-filmből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!