Szekeres Viktor

Újabb nagy nevek a Borderlands-mozifilmben

Egyre inkább körvonalazódik a Borderlands.

Újabb színészek csatlakoztak Cate Blanchett és Kevin Hart mellé az Eli Roth által rendezendő Borderlands-mozifilmbe. Egyrészt Jamie Lee Curtis, aki Tannis szerepét kapta meg, másrészt pedig Jack Black, aki Claptrap lesz, aki egy robot. A forgatás még ebben a fél évben elkezdődhet, de azt nem tudni, hogy mikor mutathatják be a filmet.

A Borderlands-film egyébként már régóta tervbe van véve, hiszen még 2016-ban kaptuk meg az első biztató híreket a tervezett adaptációról, akkor Aaron Berg után Craig Mazint szerződtették, hogy írja meg a forgatókönyvet, amit Avi Arad és Ari Arad producerek közreműködésével fejleszthetett, és már akkor is Eli Rothot hozták összefüggésbe a projekttel rendezőként.

A Lionsgate stúdió főnökei egyébként korábban azzal terveztek, hogy a Borderlandsből a mozis (illetve tévés) világban is ugyanolyan sikeres franchise lehet, mint a játékok között, tehát nem csak egy film jött szóba. A stúdió természetesen egy merész, provokatív alkotást képzel el, mely nemcsak a videójáték rajongóinak készülne, hanem új nézőkkel is megismertetné a Borderlands brandet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    Szép dumpster fire-nek kinéz