Szekeres Viktor

Siker lehet A védelmező rebootja

Sokan megnézték a The Equalizer első részét.

Tavalyelőtt novemberben derült ki, hogy az amerikai CBS csatorna egy 80-as évekbeli sorozat, a The Equalizer alapján kezdett el tévésorozatot fejleszteni. Annak idején a széria négy évadon át futott, s később Denzel Washington főszereplésével mozifilm is készült belőle. A mostani rebootot Andrew Marlowe és Terri Miller jegyzi, a főszereplője pedig Queen Latifah. A CBS a jelek szerint elég komoly potenciált látott a szériában, ugyanis ennek az első részét adták le a február hetedikén megrendezésre kerülő Super Bowl után, melyről azt írtuk pár hónapja, hogy "nagyjából 100 milliós nézettségű felvezetést biztosított a szériának, melyből a legrosszabb esetben is 20 millió meg fog maradni premiernézettségnek."

Nos, a Super Bowl nézettsége közelebb volt idén a 90 millióhoz, viszont a "legrosszabb eset", a 20 milliós nézettség megvalósult, egész pontosan 20,4 millióan nézték a premiert - vagy hagyták véletlenül bekapcsolva a tévékészüléküket a meccs után. A 18-49 éves korosztályban mindez 5,1-es ratinget jelentett. Ez manapság hatalmas nézettségnek számít, most már csak az a kérdés, hogy a második részre mennyien maradnak. Ha csak a nézők 20%-a vissza fog térni, akkor a sorozat sikernek tekinthető.

Érdekesség egyébként, hogy a The Equalizert adó CBS igencsak gyakorlott a régi sorozatok modernizálásában, a csatornán 10 évadon át sikerrel futott a Hawaii Five-0, ami tavaly lett váratlanul megszüntetve, de azóta a helyét átvette a pár éve képernyőn lévő MacGyver, illetve Magnum PI is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!