Szekeres Viktor

Újabb sportjogokra csapott le az ARENA4

Motorsportok is láthatók lesznek az Arena4 műsorán.

Nem áll le az Arena4 tévécsatorna a nemzetközi sportjogok vásárlásával. Ezúttal a legújabb bejelentésnek a technikai sportok kedvelői örülhetnek, hiszen a legifjabb magyar kábeles sportcsatorna motorversenyeket és autóversenyeket tervez adni a közeljövőben.

A csatorna közleménye szerint február 14-én indul a NASCAR, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb autóverseny-sorozata. Az idei évadban várhatóan 36 fordulót rendeznek majd, ezek mind láthatóak lesznek. A futamok kommentátorai Kun „Maka” Zsolt és Parrag Zsombor lesznek. Érkezik még február 27-én az ausztrál Supercars Championship, a világ leggyorsabb túraautó bajnoksága 12-13 versenyhétvégével, 2-3 futammal hétvégenként, melyeket Kun „Maka” Zsolt és Baski Dávid közvetít majd. Április 24-től a salakmotor is megjelenik a csatorna képernyőjén a Speedway GP és a GP of Nations versenysorozat révén - a 13 futamot Kerek István kommentálja. És ugyanezen a napon, ugyancsak tucatnyi hétvégén a Superbike és Supersport vb is látható lesz. Sőt, még a Supersport World Championship is a csatornáé lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    A motorsportok nem érdekelnek, az NFL SportTV-től való elcsaklizása miatt meg alapból kerülöm a csatornát (mondjuk nem bonyolult, mert nincs a csatornakínálatban).