Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Hardcore Henry rendezőjének új akcióőrülete

A Nobodyt is megnyomták a Super Bowl alatt.

Amerikában magyar idő szerint vasárnap éjfél után fél órával vette kezdetét az amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl, amit az eredmény alapján viszonylag simán nyert a Tampa Bay Buccaneers a tavalyi bajnok és sokkal esélyesebbnek tartott Kansas City Chiefs ellen. Ahogy az lenni szokott, a meccs alatt hatalmas összegekért lehet reklámot vásárolni, idén a CBS csatorna több, mint 5,5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét (a 100 millió szempár mégiscsak 100 millió szempár), így a legtöbb cég igazán igyekezett kitenni magáért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze.


A Nobody fent látható rövid promójában talán ki lehet szúrni új snitteket, de ez a videó is a hosszú előzetesből lett összeállítva. A hivatalos szinopszisa a filmnek: "Hutch Mansell (az Emmy-díjas Bob Odenkirk, Better Call Saul, Breaking Bad) az a fickó, akit észre sem veszel. Kertvárosi apuka, mellőzött férj, jellegtelen szomszéd. Egy senki. Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbanja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét titkokat hoz a felszínre..."

A Senki (Nobody) itthon a UIP-Duna Film gondozásában lesz látható, azt Ilya Naishuller, a Hardcore Henry készítője rendezte a John Wickes Derek Kolstad forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!