Szekeres Viktor

Újabb főszereplőket kapott a Dungeons & Dragons-mozifilm

Két újabb színész csatlakozott a D&D-filmhez.

Chris Pine mellett Michelle Rodriguez és Justice Smith is szerepelni fog a Dungeons & Dragons című mozifilmben, ami, ha szerencsénk lesz, itthon nem Kalandok és sárkányok vagy Sárkányok börtöne címmel kerül majd bemutatásra. Minderről egyébként a Deadline értesült, hiszen az efféle hírekről nem hivatalos közlemény útján szokott a közvélemény először értesülni.

A Hasbro játék franchise-a alapján Jonathan Goldstein és John Francis Daley fog filmet rendezni, a fantasy kapcsán pedig az idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy 2000-ben már készült egy botrányosan rossz, élőszereplős Dungeons and Dragons-mozifilm Jeremy Irons, Marlon Wayans és Thora Birch főszereplésével. Az idehaza Sárkányok háborúja címen kiadott fantasy 45 millió dollárból készült, és összességében világszerte 34 milliós bevételt termelve szerepelt le. Ezt később két, lakossági piacra készített folytatás is követte: 2005-ben Sárkányok börtöne 2 (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God), valamint 2012-ben a Sárkányok börtöne 3 (Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #1
    Reméljük most nem lakossági sárkányokat kapunk. Witcherben nagyon bántotta a szemem a gagyi CGI. De a GoT-ban egész jól néztek ki, de nem sárkányokat kaptunk, hanem wyvern-eket mert nem volt mellső lábuk.